lorist

Autor genjura, Rujan 05, 2013, 19:07:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

da li ga posećujete? znam da nije baš nešto sjajna ponuda,ali mi uglavnom i ne idemo zbog toga
ove godine od 2-6 oktobra

KvacakZu

iz Županje več godinama ide jedan autobus,najviše se meračimo na janjetinu :hello2:

ezio

Bit ce super juzba ide prvi put a kvacku rodjendan janjetina rijesena :headbang:

maverick

Kanim se svake godine...ove godine bi bas i mogao...ako ima netko iz Os da mu se ide pa da se organiziramo  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

ja sam za ekspediciju :be happy: :be happy: :be happy:

twister011

Ako je sve to istina, onda sam i ja :laughing4:

Kugla

Prijatelj bio prošle godine i kaže nje to kao nekad, al jednodnevni izlet zašto ne, ima još mjesec dana budemo vidjeli.

Greys

Bio sam i ja prošle godina, tuga i žalost, a ako je netko lovac, taj će već se usrećiti

maverick

Oni ...mislim na lovce uvijek imaju super odjecu...a ove godine kontam uloziti koju kunu na sminku  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Samo uzmi što sam ti reko, i bit ćeš ''pravi'' na vodi  :icon_thumright:

maverick

Nagvori matorog da idemo u utorak ili idemo nas dvojica sami

Juzba

ma meni je, izgleda, bolje ne ići :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Hahah, ma moramo nesto skemijat. Milane-So gdje si, jesi mi našao di šta?  :icon_biggrin:

ossa

Citat: kugla  u Rujan 05, 2013, 20:05:49
Prijatelj bio prošle godine i kaže nje to kao nekad, al jednodnevni izlet zašto ne, ima još mjesec dana budemo vidjeli.

Činjenica je da nije kao nekad, ali se uvek može nešto pazariti. Stanujem blizu, pa idem i nekoliko puta za vreme trajanja sajma. Čisto odem kod smukija i mmireta da ih obiđem da vidim jesu trezni ? + Na eurofišu se mogu kupiti sve "ORKE" koje postoje ...
Naidju krize, drukcije grize...