9. Monarch-Dok kup u Dalju

Autor peugeot, Rujan 16, 2013, 09:03:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Da bilo je odlično, Turbler bio broj 67, ja 66.  :icon_thumright:

Kugla

Ossa Ossa  :icon_scratch:, Moramo mi neko natjecanje vamo organizirati,  :icon_thumright:

Greys

Planiro ić na ovo cijelih 2tjedna, i onda posao i obaveze smrdaju sve planove, za poludit. Nit druženja, nit ...

Rap

Citat: mossi  u Listopad 13, 2013, 20:16:56
Da bilo je odlično, Turbler bio broj 67, ja 66.  :icon_thumright:
Onda si ti imao dobru rupu ispred sebe  :icon_biggrin:

petrinjac

Citat: kugla  u Listopad 13, 2013, 20:02:58
Pročitao malo na varaličaru da je takmičar iz Ðurđevca odnio prvo mjesto, da je bilo manje ljudi nego prošle godine, inaće jel netko sa foruma bio osim Mossia i Ose, kako je bilo malo iz prve ruke.

pozzz...
ja sam bio.. potega 600 km (tamo i nazat)... sa kolegama..
docekali nas par kolega...
klopa bila osigurana... za docek 'švargli.. i nesto (neznam kako se zove) + pogacice frisko pecene
ponesli i mi ponesto za prigristi... :toothy10:
cobanac za veceru.. u izobilju... dobar :thumbsup:
....
bilo nas 85 natjecatelja
uhvaceno 30-tak riba.. smuđ, štuka, som , bolan...
24 natjecatelja su se upisala.... (i ja medu njima... :toothy10:.. veseli me jer rijetko mogu loviti na dunavu)
kolega  ' mlinka' uhvatio navecu ribu 70 cm smukija u teskim uvjetima i u pol bjela dana...
dobio je finu nagradu...
cca... blizo 1000 evra... keš 3000 kn.. vrhunski  stap 300 eura...+ voble po odabiru 15 komada..
...
odlicno natjecanje...
puno ljudi iz raznih zemalja..
ugodno druzenje i atmosfera....
totalna pozitiva atmosfera...
pokloni za prijavu (super dobri.. kape- privjesci- vobli..
...
dalo bi se pisati cjelu noc... :thumbsup:
bio sam prosle god... iso sam i ove... nadam se da cu ici i iduce godine
prekrasno natjecanje... :hello2: :hello2: :hello2:

mossi

Rupa sa kontra tokom, divno mesto, riba NULA.
Turbler se igrao sa štukicama i bolenčićima.
Sve u svemu izdivanili se, lepo!  :hello2:

Kugla

Petrinjac to se zove izvještaj!  :icon_thumright: Mossi druže ti si pričao a pecanje zaboravio  :icon_scratch: al bitno je učestvovati.

mossi

Pa sad možda sam zaboravio pecati, ali sam bacao od 14-19h, fu*king 5 sati!

:BangHead:

Kugla

Pa Mossi prijatelju zezam se malo, pa bitno uživati na vodi, družiti se, naravno da je lijepo i loviti i pobjediti ali nije nužno.  :icon_thumright:

petrinjac

Citat: mossi  u Listopad 13, 2013, 20:46:45
Pa sad možda sam zaboravio pecati, ali sam bacao od 14-19h, fu*king 5 sati!

:BangHead:
....
ma 'mosi' borio si se ko laf... to je sigurno... bio sam i vidio
ja sam onaj sta je bio iznad turblera... (ako se sjecas izmjenili smo par rijeci.. :occasion14: )
pa sam otisao na pivo... :icon_biggrin:

Rap

mossi

he he, na kraju ispalo da nas je sa foruma bilo podosta, ali eto nismo se prepoznali.

:occasion14: 

Staza je dugačka i dosta za polomit noge, plus se cedilo neko sranje pa ono što nije kamen pretvaralo u blato.
Po pravilniku prvih sat vremena se mora biti na izvučenoj poziciji, a posle se možeš pomeriti ali da ne smetaš drugima.
E sad, posle sat vremena se može reći da si taman upoznao svoju poziciju,
a ako misliš da na njoj imaš šansu da uvatiš ribu.. glupo je ko mula da šetaš po stazi (lomiš noge).
Pogotovo što možda i drugi imaju pik na tu "izvesniju" poziciju, a možda već neko stoji, a neko (iz prikrajka) čeka da se mesto oslobodi.

Kako bilo, neke pozicije daju ribu SVAKE godine, neke ne.
Neke verovatno nikad ni neće!  :toothy12: :icon_geek:

Rap

kockar

Cestitke svima, al' Mlinki pogotovo!
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Kugla

Evo kopirano sa prijateljskog foruma Varaličar
I odmah vidim da ne mogu, tog datuma idem u svatove  :veryangry:
Štovane kolege sportski ribolovci,

koristim ovu priliku da Vas sve srdačno pozovem na naš 10. jubilarni MD kup koji će se i ove godine tradicionalno održati na Dunavu u Dalju,i to u subotu, 25.10.2014. god.

Kup se trebao održati nešto ranije, ali smo zbog ekstremno visokih vodostaja prisiljeni pomaknuti ga nešto kasnije u nadi da će do tada staza biti slobodna.
Naime na vodostaju 680 i većem kakve smo imali zadnjih tjedana, kompletna staza je pod vodom i to nisu uvjeti u kojima se kup može održati a najavljen je još jedan val ovih dana.

Predviđeno vrijeme okupljanja je oko 13 h kod ugostiteljskog objekta "Žabac", no poželjno je doći i nešto ranije kako bi sve proteklo bez gužve.
Ove godine interes je izuzetno velik i mi ćemo se truditi da sve bude na nivou. Obzirom na toliki broj zainteresiranih svečanu večeru, proglašenje pobjednika i party uz pratnju benda ćemo održati u obližnjem novo-otvorenom restoranu "Stari Mlin" koji raspolaže i sa smještajem, tako da molimo one koji namjeravaju noćiti da nam se najave kako bismo na vrijeme rezervirali sobe.

Kotizacija iznosi 150 Kn, s tim da će svi natjecatelji u toj vrijednosti dobiti MD proizvode, a fond nagrada je oko 2.000 €

Kako bismo dobro priredili stazu koja se nakon dugotrajnih visokih vodostaja mora dobro očistiti, molio bih sve zainteresirane da načine pred-registraciju na eMail vobler.dok@gmail.com - kako bismo znali barem približan broj natjecatelja i osigurali kvalitetnu stazu.

Pravila i bodovanje natjecanja ćemo objaviti za koji dan na ovom mjestu kao i drugim mjestima oglašavanja.

Srdačan pozdrav

Dok ispred cijele MD ekipe