9. Monarch-Dok kup u Dalju

Autor peugeot, Rujan 16, 2013, 09:03:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

zvona

Da pitam tko ide sa sigurnošču na kup

kawasaki

Tko ne ode lud je hehe....
Jbg ja nemogu zbog Carp cupa na Josavi.
Ince to se ns propusta!
Brzi od Bolena.

walpy

Možda kum i ja odemo! Vidjet ću kako me koljeno sluša jer sam trenutno  :crutch:
Zvona jel dolaziš?
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

zvona

Nema zvona sredstava da pokrije sve troškove hbg..al volio bi doc..nemoram se natjecat

Kugla

Ako kuma prođe koljeno onda idemo takmičiti se, a  ako ne onda ćemo doći malo na kavicu i pogledati poznatu ekipu.

Luckycarp

Dolazim i ja sa ekipom iz Petrinje.
Ovo natjecanje tj. druzenje se ne propusta
Get allways a Lucky-carp

DIDAPATAK

..Subotu noć bi trebao raditi..ali se mogu zamijeniti za smijenu  :toothy9:..pa
...pošto nemam para da se takmičim ostaje ono..ako trebate vozača što ne pije  :takoje: samo  :jede:( i pazi na Vas  :stripii:)..da se dogovorimo..tko bi sve išao..da se dogovorimo  :sha: :sha: :sha:
.. :baba:

ljuska

kako je sa kotizacijom da li se može uplatit na dan natjecanja

petrinjac

Citat: ljuska  u Listopad 20, 2014, 21:51:10
kako je sa kotizacijom da li se može uplatit na dan natjecanja

svi placamo na dan natjecanja.. tad se i prijavljujemo...
dorucak po dolasku
čobanac za veceru
nagrada od Doka u visini kotizacije.. (varke,kapa,gume, itd.)
sve uracunato i bez doplata..
......
pijaca se placa i sam si narucuješ.
bude po 100 natjecatelja...
1 nagrada ti je oko 1000 eura.. (keš, neki vrhunski štap, 15 varki po izboru)
tako je bilo prošle godine..

ljuska

bio sam na par kupova ali sam zaboravio detalje pa da se prisjetim dolazim i ja najverojatnije

petrinjac

Citat: ljuska  u Listopad 21, 2014, 12:57:44
bio sam na par kupova ali sam zaboravio detalje pa da se prisjetim dolazim i ja najverojatnije

..
onda se vidimo.... :bye:
...
ako nemas ekipu.. ponesi nešta iz svog kraja za klopu (autohtono).. i potrazi nas..
... i prikljhuci nam se...
mi svi ponesemo po nešto.. izvadimo sve na 2 spojena stola.. pa pomalo probavamo sve sta se nađe na stolu.. :jede:...
no svatko  za stolom s necim mora sudjelovati..
tako se i bolje upoznamo.. malo prica.. malo pivica.. pa malo ribolov.. kud ceš bolje...
...
ja nosim od  jucer pravljene friške čvarke..  :occasion14: :hi:

Kugla

Definitivno zbog mojih obaveza na poslu i kumove ozljede koljena koja nije još sanirana kako treba, dolazimo samo kao publika, malo na kavicu i susresti se sa poznatim ljudima, a sa onima koje još nismo upoznali eto prilike u subotu, a ovo sa čvarcima mi zvuči  :ok:  :jede:

Mariorhr

Dakle nije 9. kako naslov kaže nego 10. MD Kup

Propozicije natjecanja:

- okupljanje natjecatelja u ugostiteljskom objektu "Žabac" u Dalju, na samoj obali Dunava, tu se svim natjecateljima poslužuje jelo
- registracije natjecatelja od 12:00 do 13:00
- visina kotizacije je 150 Kn ili 20 €, svi natjecatelji pritom dobiju start set MD mamaca te bodovnu listu
- izvlačenje startnih pozicija na kojima se lovi prvih sat vremena u 13:15, lov sa pontona ili čamaca nije dozvoljen
- početak natjecanja označava glavni sudac glasnom sirenom, negdje oko 13:30
- nakon prvih sat vremena koje sudac trubom oglašava, natjecatelji se mogu slobodno kretati stazom koja je duga 2 km, pazeći dakako pritom da ne smetaju kolege koji u blizini love
- boduju se sljedeće grabežljive ribe: smuđ, grgeč, štuka, som, bucov, jez - s tim da one imaju različite koeficijente, smuđ i grgeč 2, som 1 a ostali po koeficijentu 1,5
- sudac mjeri duljinu ribe i odmah ribu pušta nazad, kasnije se unosi vrsta ribe, mamc na koji je ulovljena i duljina u karton natjecatelja, u bodovanju se preko tablice dodaje težina
- obzirom da se radi o "C&R" natjecanju, ulovljena riba NE SMIJE SE USMRTITI, nego se čuva u meredovu dok sudac ne dođe, dakle svaki natjecatelj meredov treba ponijeti
- usmrćena riba ili riba potkačena za stomak , ne može se bodovati, u slučaju da je riba duboko progutala i to sudac snimkom evidentira, riba se boduje.
- dozvoljen je lov svim umjetnim mamcima, s tim da je poželjno da se prvih sat vremena lovi na MD mamce
- sve natjecatelje molimo da se drže sportskog fair play odnosa i prema kolegama i prema lovini
- sve eventualne smetnje tjekom natjecanja moraju se prijaviti sucima, koji o tome obavještavaju glavnog suca koji će odlučiti o mjerama
- nesportsko i svadljivo ponašanje kao i teško ometanje mogu imati diskvalifikaciju natjecatelja kao posljedicu - što se dosad nikad nije desilo, ali moramo naglasiti
- lovi se do ca. 18:30, zvuk sirene glavnog suca će označiti kraj, bodovne liste natjecatelji sa ulovima moraju predati sucima,
- nakon toga ide se u ugostiteljski objekt "Stari Mlin" koji se nalazi nekih 300 m nizvodno od Žapca gdje će biti poslužena večera i nakon večere će biti proglašenje pobjednika
- nakon večere možete svi ostati na ribičkom druženju uz živu glazbu u navedenom restoranu, za one koji žele prenoćiti organiziran je i smještaj
- nagrade su novčane ali i u kvalitetnom priboru, visina novčanih nagrada ovisi o broju registriranih natjecatelja i to će biti objavljeno na sam dan natjecanja

Eto nadam se da sam ponovio najvažnije, ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno ga postavite ovdje, ili na broj tel. +385-98-1812722

Najavljeno je djelomično oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima i slabiji vjetar iz sjevernog pravca, temp. oko 10 do 13 stepeni, dakle obucite se slojevito, ne oblačiti baletanke nego toplu obuću ili čizme jer ova dva dana kiša je nešto nakvasila stazu.

Srdačan pozdrav od MD Tima iz Vinkovaca

ljuska

Dunav i Drava rastu iz sata u sat koliko će to utjecat na takmičenje i koji vodostaj bi mogao biti sutra