9. Monarch-Dok kup u Dalju

Autor peugeot, Rujan 16, 2013, 09:03:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

pule123

maverick

Dalj je oko 360...otprilike...sutra u ovo vrijeme plus metar i nesto sitno...ne znam koliko je prljav i mutan...koliko nosi smeca...a mozda riba bude sluđena pa ne uzima a mozda ju natjera u obalu...slabo poznajem te terene tamo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Nije trebao ovaj nagli porast, već je slabo bilo na tome terenu. Kada Krešo slabo fata, bojim se da će sutra biti žalosno (bar da griješim) 

rj

ako bude 450 staza će onda bit u qurcu  :eek:  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Maximum jos 120 na ovih 360 do ovog doba...znaci bice blizu 450 u toku takmicenja ..ali Stepa je Danas na dunavu u tom porastu i nalovio se extra ribe...tako da...s smuđem nikad nista ne znas...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Tješi što kaže  :red_indian: da će narasti metar u ovo doba, a oni počinju u 13h, tako da će nešto moći i otpecati. 

maverick

A ja nisam planirao ici iz nekih sto razloga...pa me onda rj nalozio ..pa cemo mozda i otici jednim autom da malo fatamo ribe  :stripii:

rj

zaebano je što je komplet staza "plato" ako se voda prelije nemožeš prić toku

mossi

Kad preliva? na kom vodostaju i koji je sad?

maverick

A ne znam ...kum se vise konta u te terene..Mudri je bio cesto...

rj

Citat: maverick  u Listopad 24, 2014, 21:09:39
Maximum jos 120 na ovih 360 do ovog doba...znaci bice blizu 450 u toku takmicenja ..ali Stepa je Danas na dunavu u tom porastu i nalovio se extra ribe...tako da...s smuđem nikad nista ne znas...

neznam koliko je Dunav mutan uzvodno od ušča Drave ...vamo nizvodno mora bit ebeno mutan Drava je "oranje"

ps

Citat: maverick  u Listopad 24, 2014, 21:12:57
A ja nisam planirao ici iz nekih sto razloga...pa me onda rj nalozio ..pa cemo mozda i otici jednim autom da malo fatamo ribe  :stripii:
Valja otići tko god može, doživljaj. Ako ne bude nekog pecanja, ostaje Stari Mlin, koji je prekrasno sređen. PS. a kada opane Dunav, smijati će se domaći kada sakupljaju jupol kantama ono s čim je nahranjeno  :stripii:   

rj

Citat: ps  u Listopad 24, 2014, 21:22:35
Citat: maverick  u Listopad 24, 2014, 21:12:57
Valja otići tko god može, doživljaj. Ako ne bude nekog pecanja, ostaje Stari Mlin, koji je prekrasno sređen. PS. a kada opane Dunav, smijati će se domaći kada sakupljaju jupol kantama ono s čim je nahranjeno  :stripii:   

jel se uopće može sić dole na vodostaju 400+ cm

ps

Može, ali mislim da će biti trava u vodi par metara, a inače je istaza-bez staze, đungla.