Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

stojko, Dravski vuk, miha i 4 Gosti pregledava ovu temu.

klenčuga

Javio sam se Žuletu još prije nekog vremena ali nije mi odgovorio pa pretpostavljam da ništa od njega. Imam njegov kontakt još od prije pošto sam od njega kupio svoj prvi set za spin.

Hvala svakako na pomoći!

pajdo77

Ima li netko ili zna nekoga tko bi bio voljan prodati nekih 20-25 kg kukuruza u zrnu? Ima šarana a nema kukuruza.

DJ17

Pajdo tesko ces to tako kupit, uglavnom se prodaje bar 50kg( na vrece ). Ima sigurno u Sarvasu i BB sto ti je najblize...

tutnja

Pogledaj po trgovinama stične hrane, zna ae naći i manjih pakiranja..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

ps

Citat: pajdo77  u Kolovoz 19, 2025, 10:00:07 Ima li netko ili zna nekoga tko bi bio voljan prodati nekih 20-25 kg kukuruza u zrnu? Ima šarana a nema kukuruza.
Kolega kada se vratim u utorak s godišnjeg, imaš od mene kantu kukuruza

pajdo77

Hvala PS ko bratu. Prijatelj naručio 50 kg pa ćemo podjeliti tako da će za sada biti više nego dovoljno.Hvala još jednom na ponudi :hi:

DJ17

Pajdo ti koliko vatas Sarane moraces kupit 1 hektar zemlje, da mozes sijat kukuruz... :toothy9:

DJ17

Ekipa da li je neko ugradjivao kinezki regler na Yamahu 20? Misli ove reglere tipa ebay, aliexpres, temu di vec ima da se nadje jeftino( moze i neki link ako ste narucivali)  da li to odradjuje poso ili bas treba original?

DarkoBozuric1

Citat: DJ17  u Kolovoz 28, 2025, 10:35:05 Ekipa da li je neko ugradjivao kinezki regler na Yamahu 20? Misli ove reglere tipa ebay, aliexpres, temu di vec ima da se nadje jeftino( moze i neki link ako ste narucivali)  da li to odradjuje poso ili bas treba original?
Jesam na 25 ks prije 5 ,6 bilo ok
 godina

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk

DJ17

Super, fala... Jel znas mozda di si narucio? Ebay ili nesto drugo? Vidim  ne ebayu da ima za 40ak dolara...

DarkoBozuric1

Citat: DJ17  u Kolovoz 29, 2025, 09:07:40 Super, fala... Jel znas mozda di si narucio? Ebay ili nesto drugo? Vidim  ne ebayu da ima za 40ak dolara...
Ebay

Poslano sa mog SM-A346B koristeći Tapatalk

pajdo77

Zaglavila mi se dva regmenta štapa i da sam poj Jurica nema teorije da ih rastavim.Hebem se cjeli dan,grijao na pari,hladio 'pingvinima' za prijenosni frižider,na ho-ruk probao,ma ni hebeni mikron da se mrdne. Gledao na jubitubi,čitao svašta i nema šanse. Ima li netko ideju kako rješiti ovaj problem?

Goran

Prvo mi palo napamet sipat jestivo ulje    odsarafit na dnu drske ako se moze cep i sipas.

pajdo77

Nije odvojiv čep a i da je gore na spoju je zatvoren donji segment tako da ništa od toga

dravski pecaros

Probaj spoj našpricati sa Wd40 i ostavi nek odstoji