Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

baka

Citat: pajdo77  u Rujan 15, 2025, 17:19:44 Zaglavila mi se dva regmenta štapa i da sam poj Jurica nema teorije da ih rastavim.Hebem se cjeli dan,grijao na pari,hladio 'pingvinima' za prijenosni frižider,na ho-ruk probao,ma ni hebeni mikron da se mrdne. Gledao na jubitubi,čitao svašta i nema šanse. Ima li netko ideju kako rješiti ovaj problem?

Da li je to teleskop ili dvodijelni štap?

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Dvodjelni Baka. U međuvremenu tj danas sam ga uspio rastaviti. Kao što sam rekao nije pomoglo ni grijanje ni hlađene,sprej,gumene rukavice i još sto čuda. Uspio sam na taj način da sam uzeo široke ljepljive trake i omotao ju onako bez veze da dobijem 'gnjezdo' i tako na obje strane spoja. Time sam dobio to da su mi se dlanovi ljepili za tu traku,dobio više gripa te se ruke ne kližu ni malo. Malo sile i razdvoio ga. Dešava se svima pa zapamtite ovaj način,meni je jedino on pomogao. :hi:

Sg.Pepper

Ekipa imam pitanjce, da li je netko kupovao nesto od pribora tj štap iz Litve, Trgovina lures.lt
Ili iz neke druge trgovine iz toga kraja svijeta pa moze da preporuci!
Hvaaalaaa
dec d vej aj lajk it....

tutnja

Kupovao ja na ratterbaits.com sve ok, bez ikakvih problema, pouzdano, brzo, cijene umjerene. Za štapove ima i opcija besplatne dostave.

parduotuve.spiningavimas.lt/
Ove pratim već duže, djeluju isto ok, ali se suzdržavam od pravljenja lagera opet

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

Blade78

Molim pomoć forumaša na podrucju Osijeka majstor za servis mašinica ako moze kontakt broj u pp.Hvala

maverick

Jedino mi Zule pada na pamet...ali nemam njegov kontakt...Danijel os se isto konta dosta ...ne znam rade li jos Danijel Os, probaj ga kontaktirati preko fb
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Citat: Blade78  u Listopad 09, 2025, 19:56:35 Molim pomoć forumaša na podrucju Osijeka majstor za servis mašinica ako moze kontakt broj u pp.Hvala

Žule

0912830431 ili 0955115668

kuka

Ako netko zna...

Kolega ima Ladu Nivu i ne može naći gume za nju.
185/75/16
ali ne za kombi.
Može , Hr, Sr, BIH...
hvala
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

SMT

Fabricka guma ti je 175/80/16!

Za sta mu treba!? Imas letnju, zimsku, za blato, za kamen, itd itd...

U HR pogledaj Guma Protekt

Kod nas na KP imas pristojnu ponudu!

kuka

u prometnoj mu piše 185 / 75 /16

Hvala,

šta je KP?

SMT

Kupujem prodajem!

Poput njuskala!

Sent from my iPhone using Tapatalk

kuka

guma protekt nema. sad zvao. Možda poslje nove godine.

kuka

Ima nešto ali imaju oznaku C, što je za kombi vozila. Treba imati oznaku Kama 232. Našao jedne u Sremskoj Mitrovici . Nove ali iz 2019, nekorištene.

probat ćemo. Hvala

SMT

Kad ukucas u pretragu "guma za ladu nivu", izadje dobra ponuda!

Zasto njemu u saobracajnoj pise ta dimenzija, ne znam!

To je guma za Nivu

https://www.kupujemprodajem.com/auto-delovi-i-alati/auto-delovi-gume/nove-spoljne-gume-za-ladu-nivu-175-80-r16-m-s-akcija-akcija/oglas/172465299?filterId=7682742301

DJ17

Uglavnom su gume 175/80/16 ali mozda mu nisu upisane pa mu trebaju bas 185/75/16...

Nek proba nazvat ovog coveka mislim da je iz Brsadina +385976540530
 Ili Magdic d.o.o Mala Subotica,Hrvatska
A u Srbiji ima Florida Odzaci...