Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

kuka

hvala svima.
prenijet ću mu
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

kuka

moraju biti te dimenzije inaće mora na atest. Zvali stanicu za Tehnički

DJ17

99% kod Magdica da ima, ja tamo uzimam dlove za Nivu. To su verovatno KAMA 232 gume. +385912408801 Magdic Denis

kuka

hvala kolega.

Njega smo zvali prvog. nema ni on.

kuka

problem je sa dobavljivačima od kad je počeo rat u Ukrajini

Garofeeder

Citat: kuka  u Studeni 04, 2025, 12:32:17 moraju biti te dimenzije inaće mora na atest. Zvali stanicu za Tehnički

Aj ti nazovi jos neku stanicu za tehnicki, malo to jos provjeri. 175/80/16 jeste odgovarajuca guma za ladnjacu i ima ih, nosivost 91 sto je za auto a ne za kombi.

Kad sam stavljao alternativne gume (zimske, malo uze a malo vislje) na Sorenta samo su mi ih upisali u prometnu.

https://auto.gumelider.com.hr/gume/lada/niva-taiga/niva-taiga-3542/32565?tyreSize=685

Ivan Borojević

Mora otići u servis od Lade ili zastupništvo za Ladu i od njih tražiti pisanu potvrdu na kojoj pišu dimenzije guma i sa tom potvrdom otići gdje registrira auto da mu upišu u prometnu tu dimenziju guma i onda nema problema.

kuka

Sg.Pepper

Ekipa, jel putuje netko slucajno u ponedjeljak za Zagreb? Vrijeme nebitno!
dec d vej aj lajk it....

Slaven

Hebiga tu kod nas je fajront u 3 pa sad neznam kud bi, jel imaa neko ideju di ima neko veaelje, prihvacam sve i rock i narodnjake i rap ili dajte mi bilo sta :stripii:

maverick

Tvrdja...mi posjecujemo Bure Bar..Birtiju...Kafanicu...isto mi nije bitno glazba...samo da nisam najstariji i to me najvise veseli  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kuka

ekipa
prodao sam čamac pa su mi ostale sajle od komandi i volana. Ima i mehanizam za volan, pužnica ili što je. Ako nekome treba, poklanjam.
čamac je bio 4.1 m.
Mogu uslikati pa poslati WhatsApp

DIDAPATAK

..pitanjce..
..gdje bi se i pošto moglo kupiti jeftinih štapova od punog fibera..
..treba mi za neki projekat nekoliko komada fibera od 80 cm pa na više promjera 12mm..
..ima li u Osijeku još koja kineska trgovina pa da pitam tamo..
.. :baba:

Blade78

Citat: DIDAPATAK  u Veljača 03, 2026, 18:36:34 ..pitanjce..
..gdje bi se i pošto moglo kupiti jeftinih štapova od punog fibera..
..treba mi za neki projekat nekoliko komada fibera od 80 cm pa na više promjera 12mm..
..ima li u Osijeku još koja kineska trgovina pa da pitam tamo..
.. :baba:
ima el-da u Bilju
https://el-da.hr/proizvod/rokrow-puni-stap-100-300gr/?attribute_pa_stap-duzine=210cm ako je to jeftino

DJ17

Kinezka radnja Apatin/Odzaci ima onih Krokodila za mlatat orase, za smesne novce... mislim da ima od 2,40 do 3m