Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..hvala momci  :hi:  :occasion14:
.. :baba:

ljuska

Kupujem novi motor pa bi volio ćuti i neko vaše mišljenje stvar je ovakva motor30-40 ks na ruku ima yamaha ali bez trima na ruku 40 honda i merkury rućka za ruku se doplaćuje do 1000 eura a suzuki koji mi je bio zadnja opcija dobijam 40 koja se da otvoriti na 60 uz doplatu 300 eura i rućka je u cijeni i cijeli motor bez te doplate da ti ga otvore na 60 košta kao yamaha 30 samo na suzukiju dobiješ i trim kako je sa servisom suzukija u osijeku i jel ima neko da ga vozi

ljuska

Slaven

Mislim da ti je honda najudobnija sto se tice rucke,tresnja vibracije, a to je mozda i najbtnije.

DJ17

Vozio Hondu, 40 i 50hp
Vozim Yamyhu 40/60hp i 20hp
Definitivno Yamaha u svakom segmentu( sem cene ) dajem prednost Yamahi u odnosu na sve druge...

ljuska

Honda je od suzukia 2000 eura skuplja yamaha nema mogučnosti natrima na rućku i trideset konja manje za razliku od 600 eura zanima me ako neko ima suzuki kako je zadovoljan sa servisom i općenito sa motorom e sad kakav je osjećaj na rućki ne znam ali vidim da nisi imao ni ti suzukia pa to može biti subjektivno na nekom forumu sam proćitao o izrazitotihom motoru i manjoj potrošnji od konkurencije ali to bi nam mogao reći ako ju netko vozi

maverick

Jesi ogranicen bas s 30 ili mozes 40...Kako Letl 40 nema trim  :sha: To nesto novo ili
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Čikl

Kupio yamahu 30 sa trimom i na ručku ručka doplata 250 e Sve ukupno 6150e.Danas stigao motor u Osijek kod Ikice.

ljuska

Odlićna informacija 

ljuska

A kao što sam gore napisao za tu cifru imam suzuki 60 maverik nisam ograničen sa 30 motor ide na alunautika fanatik 5.50

ljuska

Pošto ove godine nema službeno yamahe na sajmu i nisu imali štand svejedno su imali svog čovjeka sa cijenama i on mi nije dao ponudu za 30 i 40 na ručku
Sa trimom samo na daljinske komande

maverick

Mislim da je ovo treca godina da yamahe nema na sajmu ali daju akcije tokom sajma i ima ih na njihovim stranicama...U klasi 30-60 ks ja bih motore poslozio ovih redom..Yamaha, Honda, Mercury, Suzuky i Tohatsu...ali evo vjerujem da nece nitko pogrijesiti da izabere bilo sto od ovoga. Mi svi u drustvu vozimo yamahe i nemamo nikakvih gresaka kvarova niti bilo kakvih drugih zamjerki...Honda u toj klasi extra. Po meni sta ove brandove razlikuje osim cijene je i kvaliteta zavrsne obrade, dugotrajnost postojecih dijelova i opreme koja ide uz motor...Definitivno nakon pet godina najvise se pohabanost vidi na Tohatsu...dok je Yamaha nakon pet godina i petsto sati i dalje kao nova...Honda mi je tu isto top...Suzuki ima vidljivije tragove koristenja ali Simic je zadovoljan s svojim...Mislim da dosta teski ganja Suzukija bez greske...Vodio bih i racuna o servisu koji je najblizi i koji ce pruziti adekvatnu uslugu ako zatreba...Mi se u zadnje vrijeme nesto igramo s kinezima...konkretno Parsunom...ni on nema nekih problema osim imena ali ima svoju cijenu koja je nekom bitna i mnogima je i on izbor...Što se tiče tih kombinacija 40-60...mislim definitivn da tu Yamaha prednjaci i najlakse je skinuti šelnu i izvaditi pregradu na usisu...Ovi ostali nesto kompliciraju ali vise manje da ti to naplate kasnije...nema tu nekih velikih razlika osim u priči
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Uzeo prošle godine 15ks sa ručkom i trimom, za vrijeme sajma dali 10% popusta, još je nešto povoljnija u Delta timu u Krškom, nakon 10 sati promijenio ulje i filter, rekli da treba nakon 20 sati, garancija 5 godina, za sada radi bez greške, idem sutra malo prošetati po sajmu, blizu mi je pa da ubijem dosadu i nešto pogledati.

Poslano sa mog Pixel 9 Pro XL koristeći Tapatalk
Living your dreams, do not dream the life

dravski pecaros

Dali netko zna di ima kupiti ALU felge

Konkretno trebam za

Škoda Scala 16 cola

hranki

Vulkanizer Vulkal-Osijek hutlerova ili na njuskalu