Molim pomoć

Autor Slaven, Rujan 26, 2013, 12:58:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

kolega tu na forumu pod nickom Mariorhr

madmax

Ljudi gdje u OS kupiti sesir za svatove, ili sesir, namjena je nositi ga u svatove

pajdo77

Jamaha 20hp. Jel ovaj kabl za puniti akumulator? Ako je šta tu još nedostaje,ako nije koji je to qurac onda

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

mini I

to što si zaokružio, mislim da je crijevo za ispiranje

šajzika

Citat: mini I  u Travanj 22, 2022, 20:02:15
to što si zaokružio, mislim da je crijevo za ispiranje
Točno tako

@pajdo77

Trebas vidit jel ima regler ispod kape.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Hvala na odgovorima,proslijedit ću dalje.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

Sg.Pepper

Jel ima netko od kolega da je iz Čakovca ili blize okoline?
dec d vej aj lajk it....

kuka

Ekipa, trebam sa kolegama na dva dana u Aljmaš u Udičarski dom. Što mi možete reći o tome? Ja sam predložio pa me zanima što vi iz bližeg znate. Zamjerka je da nemaju drva za pecalo...
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

maverick

Nisam dugo zvao ali zadnji put je cijena bila solidna....za tu lovu i na dva dana mozes slobodno u šator...imas i drva imas i vodu pored....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Posto bi bilo u 6 mjesecu , mogucnost brodica, camca i pecanja,  Štajner i kopacki rit
Nije reklama, al to je meni nekako najbolje.

Bio sam prosle godine prespavao jedno veče,  ima terasu , mozes se sve dogovorit, Nekak imam osjecaj da je to tamo vrh  tj bolje nema i to je sigurno ako hoces docarat pp kopacki rit i ribolov.

Audentes fortuna iuvat

maverick

To sto on radi je nelegalno...mislim da su ga u par navrata udaljili s Dunava...Radi na tome da se to registrira ali ne znam u kojoj je fazi. Sad je brod u Josipovcu...Tako da vizija je odlična ali čuo sam da ce biti neki zanimljivi pritisci od strane policije ne samo na vlasnika vec i na sudionike
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Prvi glas, stvarno nisam znao :(
Audentes fortuna iuvat

maverick

Krešo je moj susjed i njegov entuzijazam je ogroman ali danas, mali covjek koji nesto zeli raditi prvi je na udaru svih institucija...u vrijeme fiskalizacije...ne ide to bas tako jednostavno. Jos u startu kad je brod rađen bilo je dosta muke s registracijom...pa je isao u samogradnju...pa ni ne sjecam se kojih je tu sve problema bilo. Danas doci na državnu granicu...u Park Prirode i pokusati zaraditi novac bez mali milion dozvola sto za onog tko upravlja do plovila pa nadalje je onako...dosta hrabar pokusaj. Nadam se da ce to rijesiti i da ce mozda u nekoj skorijoj buducnosti biti drukcje. A li realno...legalnost je danas jako bitna pogotovo u ovo vrijeme kad su kazne ogromne...

madmax

Jel zna netko cijenu karata za Street race ovaj vikend ili koja je bila prošle godine?

maverick

Mislim da sam negdje vidio 4 cenera dnevna