Oprez ...pada kiša

Autor mossi, Rujan 30, 2013, 18:50:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

topla preporuka...sto prije.do camca...ja sam zabrinut..nisam kuci pa cu morati angazirati nekoga....

Kugla

Eh da još moram pješke onaj dio nema šanse autom bemti  :icon_scratch:

maverick

moze se autom...samo je blato do poda...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Juće sam skoro zapao, skoro je kum gurao, neću eksperimentirati još pogotovo ne sad po noći da zapadnem nema šanse, ko bi me izvlačio, ujutro pa onaj dio  :walk: i kako bude

Greys

Citat: silure  u Rujan 30, 2013, 20:14:16
"valjda"moj za jedan dan skoro do vrha stranica...ma kakav dan za jednu noc...

Na tvoj se nije moglo stajat, idućih par sati bi bio na dnu.
Moj je ostao pod vodom, nakon 1sat muke, i pomoći nekih ljudi, izvađen, skupio ekipu kojima velika zahvala, natrpali na prikolicu, i direkt kod Mavericka. Njemu skidanje kape. Čovjek odradio servis u expresnom roku. VEEEEELIKO HVALA  :icon_cheers: , vjerujem da si mi spasio motor. Hvala i kolegama na suranji, TonyC-u i Juri

Što reći, nego odite i provjerite čamce, možda baš slijedećih sat vremena vam je kritično

umpahpah

Ja poucen Greysovim iskustvom danas spasio dva camca do mog,a i mog  :BangHead: valjda zato sto sam daleko od vode!!!  :alas:

vedro

Ja danas bio do svog camca,voda napadala do pola camca. Ispalickao i ostala tri camca koja su pored mog iako dvoicu ribica nisam nikad vidio,bilo mi zao da im potonu.
Cikli sto napravi tako velik camac :-):-):-)

Greys

Ovo je velika količina kiše, i vjerujem da dosta čamaca, ukoliko nastavi padat, neće doživjeti jutro. Mi smo danas spasili 2-3 čamca

Ivan Borojević

ja u alumi imam automatsku kaljuznu pumpu, izbaci vodu i sama se ugasi, a tako i upali.A na brodu imam ciradu sto sam sam pravio tako da nemam problema sa kisom.
jedva se most vidi kolko je padala.

nije vam problem napravit ciradu za obican camac,morate imati fen za skidanje boje,busac za ciradu, kupite okrugle drukere i na poso, he,he.

silure

ja sam uvijek spasavo camce koji su bili kriticni...i jos jednom hvala greysu sto mi spasi camac....nadam se da su najvece kise prosle...

Slaven

Moj drvenjak na Dravi je vjerovatno podmornica :crybaby2: a je to muka kad moraš grabit sve

Kugla

Ja jutros išao izbacati vodu, uh sve me boli bilo dobrano vode, al nije bilo kritično   :toothy10:

Miro

Jao...jedva čekam da i ja dijelim vaše muke sa posjedovanjem čamca  ::)