Oprez ...pada kiša

Autor mossi, Rujan 30, 2013, 18:50:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

sad sam išao ispuljati vodu, nekih 15-20 cm bilo, nije strašno, mogla je padati još :toothy2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

mossi

silure

okolica batine uz dunav je pocela padati u subotu pipodne a nedjelju prolm oblaka i tek ponedjeljak oslabila...

Greys

Danas opet pregledavanje čamaca, i dok se upravo vozim u autu, oko 15h idem pogledat. Za područje Batine su javili gotovo istu količinu kiše kao i negdi prije. Znači mnogo. A nemoram ni reć da pada od 3ujutro, i još uvijek pada.

Slaven

Stace to do popodne, ja sam sad u Zg i tu je stala, razvedrava se po malo

silure

samo probemi sa tom kisom...pludit...

maverick

Greysika nema problem s kisom, vec s ceradom  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Kiše koje padaju u visokom intenzitetu 2 na 3 dana, potapaju čamce.
Retko jedna dobra kiša / pljusak ugrozi čamac.
Ova kiša nije ni do kolena onoj prethodnoj.

silure

dobro ono je bila katastrofa...

Greys

Citat: mossi  u Listopad 16, 2013, 14:48:11
Kiše koje padaju u visokom intenzitetu 2 na 3 dana, potapaju čamce.
Retko jedna dobra kiša / pljusak ugrozi čamac.
Ova kiša nije ni do kolena onoj prethodnoj.

Slažem se, nije bilo, ali da se uvjerim sam, otišao-provjerio-izbacio višak vodu

sandra

Slaven..u Zagrebu je sunčeko sjalo :icon_sunny:
nadam se da si uživao..

mossi

Ujutru ne bi bilo loše proveriti svoje mezimce.

A i stanje o količini kiše treba pogledati http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=oborina  :thumbsup:

mossi

Eto pogledao sam količinu padavina za poslednja dva dana i u ovoj oblasti je palo oko 40L /m2 što je poprilično vode.
Ali prošla kiša je bila "Koliko sam skontao oko 90l/m2 na području Osjeka za 2 dana"

silure

na podrucju osijeka a oko obatine i vise....3 camca potonula na mom vezu...i vise bi da se nije spasavalo i moj je greys spasio.......