Oprez ...pada kiša

Autor mossi, Rujan 30, 2013, 18:50:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

To su slatke muke, sve zaboraviš kad se malo provozaš i ako još odpecaš malo to je odmor za dušu!  :icon_thumright:

maverick

Sve ima svojih čari...malo blata, malo kise, malo snijega...a onda se malo provozas i sve bude drukcije..... :thumbsup: dobro susjed da nije bilo ronjanja  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Citat: kugla  u Listopad 01, 2013, 07:02:39
Ja jutros išao izbacati vodu, uh sve me boli bilo dobrano vode, al nije bilo kritično   :toothy10:

Jesi možda pogledao moj čamac, kad je već tako opasna situacija?

maverick

Sta je tebi...pa nije susjed tamo da izbacuje vodu...vidis i da se na svom umorio  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DarioK

kod mene bilo dobrih 60 litara

silure

60 litara??kod mene baram 260...zapravo camac mi je sjeo blizu kraja stranica...a toliko ne sjedne ni sa 500kg tereta lad sa imao prije 3mj...onda koliko je zanima me sada to litara vode bilo...greys je vidio moj camac pa on zna....

Juzba

ja ću sutra otići ispuljati vodu, u moj stane puuunooo :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Očito je bilo puno više kiše u naletima, na području Batine

mossi

Koliko sam skontao oko 90l/m2 na području Osjeka za 2 dana.  :icon_geek:

Slaven

5 do 6 kvadrata ovisi o čamcu, čak i više, puta 90litara, = 2 do 3 bureta od 200litara ko da je netko usipo, moj je sigurno pod vodom nisam ga gledo  7 8 dana.

ps. jesam dobar matematičar :toothy12:

maverick

Slaven

To malo zagrijavam kalkulator , pošto mi je došla čestitka od Liniča moram se prebacit sa matematike na crnu magiju :help:

maverick

Pozdravi Linica i kazi mu da oporezuje ovu kišu  :toothy12:

Kugla

Zvonkec bacio sam pogled i nije bilo ništa opasno, i taman do vrha benta i okliznem se i na guzicu nazad, onda nisam više ništa gledao nego se lijepo pomolio dobro da me niko nije čuo.

TopMix

Imam nekih 45 km od grada do camca, al imam i dobrog komsiju koji mi je danas izbacio vodu iz camca. Kaze da je bilo kriticno, neki brodic sto pravi vece talase i dovidjenja. Ajd sto bi vadio camac, al bi yamaha morala na servis...Zaradio je komsa bar dva lepa smudja od mene  :thumbsup: