boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ja koristim kremu za opekline...s velikim postotkom ribljeg ulja...ne smrdi puno ...a radi posao...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Meni je savetovano da sipam sardinu u kesu skupa sa uljem, ali zar to ulje nece dosta da ocvrsne silikonce???

Hudini

Mislio sam izdrobit kedere i posolit pa nek ostoji i onda silikonce bućnit. Koliko je ovo zaista efikasno? Malo smo off al eto

twister011

Koliko samo razlika od par grama u glavi, moze da pobaca sve teorije o bojama u djubre :tongue1: :pottytrain2: :whip2: Svestan li je neko toga  :icon_rr: :toothy12:
Topova reka je bas takva, kao i nas Tamis :occasion14: Spore, zajebane...... :pain10:

mossi

Danas tip na mestu za koje ti ne treba veća gramaža od 14-17gr, bacao 30gr i ODVALIO 3 lepa smudja 3-4kg.  :icon_thumleft:

Stepa

Mossi ne znam da li si citao moj frend forsira samo tup tup sistem sa teskim glavama,razvalio me po pitanju ulova na zadnjem pecsnju:icon_scratch: :icon_scratch:
Neznam kako to objasnit u zoni napada ima kratko vrijeme gumu u propadanju a opet dosta da je kresne :hello2:
Sutra idem sa Dusom muvat i bas cu probat radit to sa tezim glavama :toothy4: :toothy4: :toothy9:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

twister011

Pa hrani se pesom (glavocem). Tup-tup = pes

kajman

Citat: Lomnica_city  u Listopad 12, 2013, 11:21:45
Meni je savetovano da sipam sardinu u kesu skupa sa uljem, ali zar to ulje nece dosta da ocvrsne silikonce???
Hoce ocvrsne ga itekako, aliiiii tako cvrst i parfimisan silikonac je odlican u zimskim mesecima za hladnu vodu! Mnogi grese izbegavajuci da takve krute silikonce nude zimi smudjevima i naravno grese.

Kugla

Sinoć sam se uvjerio da i boja igra ulogu, vjerovao sam prije da je ipak vibracija važnija, ali juće se pokazalo da je boja igrala ulogu! Nije silikonac već vobler ali da ne otvaram novu temu kad je boja u pitanju, kum i ja jedan pored drugog oba ssr 7, on  fire tiger, a ja silver, silver blue, bluegil, ja ni udarca a kum uhvatio 2 komada, na ništa drugo nije udarao, probao i doka, i original, i ružno paće, i tvister, i neke gume orka, rj, relax ništa.

umpahpah

jesi ti rijesio onu cigancicu za maler?????

nikolas

Bok,kupio sam savage gear silikonce bijelo zute boje,a ono svijetle u mraku... Ima neko iskustva s tim,sta se lovi itd... Hvala....

maverick

Imam jedan takav vobler i ulov smudja na njega ...a s gumama nisam experimentirao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

nemoj ih držati na svjetlu pa neće jako svjetliti
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mrva

ide štuka na njega ko blesava, a za smuđa neznam par puta ga zabacio i odusto da ne poplasim smuđeve  :icon_biggrin:

nikolas

Mislim da bi to stosvijetli moglo samo uplasit ribu,a ne je privuc???