boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

drži ih u potpunom mraku pa će izgubiti sjaj, ne potpuno al većinu
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

VELJO

Valjaju i svjetleći, bez njih ne idem u jesen na vodu!!!
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Kugla

Preporučam svima da malo pročitaju ovaj tekst, evo sam linka da ne kopiram cijeli tekst.
http://www.trofej.info/index.php/vesti/varalica/item/188-ribe-vide-ali-kako-i-sta-ne-kazu-jer-su-neme

Greys

Moram prokomentirat boju gume, vezanu uz zadnjih par izlazaka (kroz zadnjih 7dana). Tijekom cijelog dana, primao je ama baš sve boje guma, od sfc do prirodnih dekora, pa sve do ''gej'' boje, boje mesa od EL&Pi-ja (meni omiljena  :icon_biggrin: ). Po ovome ispada da on nebira boju gume, već samo vibraciju. Ali ima i drugih dana, kada bacam bacam, nemam poteza, isti teren, isto mjesto, ista prezentacija, štoviše ista guma u centimetrima, isti model, i stavim drugu boju: ''bam''-udarac. Da li je do boje? Ili mu je dosadilo gledati ''isti'' mamac koji prolazi kraj njega? Neznam, ali sam sklon čestim (svaki par zabačaja) izmjenama boja guma, vibracija guma.

maverick

Od svega pomalo...nekad hoce lijevo nekad desno...isto s bojom...mada mi koji dolazimo s Drave i lovimo u relativno plitkoj i prozirnoj vodi...sve ima utjecaja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Kada sam bio mlad i potentan, cim bi pala noc, hvatao sam se za SFC (vobleri). Kada sam omatorio, mada i dalje potentan, presao sam na, tj prestao sam da menjam boje. Po mrklom mraku, nastavljam da bacam dnevne-tamne varijante :love7: .
Da li gresim, nema sanse da provalim :icon_scratch:

maverick

Ma jok...ali se covjek bolje osjeca  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ja danas uvatio na svaku boju koju sam bacao.....

...kamen ili panj :toothy2:

DarioK

i mene je jedan panj dobro išao :BangHead:, nema gume koju nisam na njemu ostavio :angry5:

tole

bliži se Božić pa treba malo okitit :icon_biggrin:

Greys

I popunit kutije sa novima :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Miro

Trebaju praviti marketinški tematske boje i uzorke, npr. božični design :)

sandra

bilo bi to ljepo božično drvce sa svim zakvaćenim varalicama.. :icon_biggrin:

Lomnica_city

Citat: nikolas  u Studeni 18, 2013, 21:53:08
Mislim da bi to stosvijetli moglo samo uplasit ribu,a ne je privuc???

Ja sam zveknuo onu 10-tku smudja na svetleci dekor PB Attractor-a, malo li ga osvetlis on svetli po 15 minuta, tako da izgleda ne smeta ni matorim ozbiljnim komadima, ovim sitnijim verovatno jos manje...

Inace sad je takav period kod nas da na jezerima rade skoro pa iskljucivo sartrez i fluo dekori po danu, nebitno da li je jezero 4m dubine ili 18m i vise...

kajman

Citat: Batica  u Kolovoz 08, 2014, 14:59:07
Jeli Kajmane, kada planiras sa skines celofan, foliju, sa drske?

:mt1032:
Nacekace se.....
Pa ja jos nisam skinuo celofan sa malog /rezervnog/ CD kupljenog pre 15 i vise godina, a isto tako ni sa velikog CD 3m 50g ramca...
[/img]

[/img]
Ni sa Grejsa
[/img]
A da ne govorim o novijim stapovima  :toothy12:
[/img]