boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Batica

ossa

Ooooo prikela cestitam na ulovima. Porast je izgleda svu ribu odneo ka tebi.
Naidju krize, drukcije grize...

Hudini

Kad vidim ulove u po bijela dana s obale dođe mi da se našamaram

kajman

Batice ako ista mrzim to je prljava lepljiva pluta ili eva od sluzi i dr.  :dontknow:
Poskidacu celofan problem je sto imam puno stapova pa ne lovim uvek jednim te istim. Uzmem stap u zavisnosti od uslova na obali.

Ossa  :icon_salut:
Hudini
Stvar je vrlo prosta. Potrebno je samo da verujes kako cug /u bilo koje doba/ uvek postoji negde na nekom mestu u vodi!  :dontknow: To je cela nauka.

Ja 90% ulova vratim u vodu ali ovaj siromah je gutnuo tako nezgodno da je polomio skrge i morao je napolje na suvo.

kajman

Eh da, zaboravih ni dva ista silikonca nisu isti ali to ce RJ bolje da objasni.

rj

desnog si jaće stisnio pa se više savio  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

E kad smo shvatili da svaka boja tvrdoću ima...počeli se i po gaćama mazati...ali đabe  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

He he ostar komentar jednog camdzije, nemoj da zbunjujes moje kolege koji love sa obale..  :mt1032:
Ostar prelaz je simbioza dva stvari jedno su silikonci sa crnim poprecnim prugama a nesto sasvim drugo silikonci tipa suknjice sad ga vidis sad ga ne vidis, ujedno i vibracija se menja,  intrigantno za grabljivicu, zar ne? Trepere crne poprecne pruge na providnom silikonu-evo ga, ima ga - nema ga, pa i ovaj ostar prelaz je po sistemu cas se nesto pojavi cas nestane, jasno zbog razlike u tonovima. A atipicna vibracija jasno govori da sa tom ribicom nesto nije u redu.  Kasikaste varalice- cas nesto bljesne cas nema bljeska, muvanje zivim kederom isto. I sve bi to bilo jednostavno da ujedno nije i komplikovano. E jeste, usporena tehnika prezentacije, Dead Baits silikonci itekako love ako znas kako, kada I gde da ih prezentujes. Hoce smudj to da napadne, ali ako je jezero i ako je sam na lokaciji mozda i nece-stigne ga svakako ma kako god okrenes cak I bucovskom brzinom, ali ako nije sam, a u pitanju je recni tok-dodaj sedu sa ostrim prelazom malo akcije kao da je tu ribicu malocas napao neki drugi mali smudj izgrizao-ostetio vidno, ali nije progutao.
A sto se mazanja gaca tice boja grabljivicu uopste ne zanima - nju  zanima HRANA,  a hrana je sve sto mrda,mirise i lici na hranu. A taj prelaz …. Ovako….sta ce vam pre privuci paznju? Poziciono svetlo na automobile (koje non-stop sveti) ili ukljucen zmigavac  ili jos bolje ukljuceno rotaciono svetlo + sirena.....milina jedna hehe.Nesto slicno su ti ''ostri''prelazi boje tamo dole,nekom smudju,somu....
Nesto u dnevnom lovu sa obale za poprecne crrrrne ili crvene pruge  :laughing7:

maverick

Staklene ribe traze stakleni dekor...imam povece zalihe hehe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

idem da izlijem....odma....

kajman

Citat: maverick  u Rujan 09, 2014, 10:28:51

Staklene ribe traze stakleni dekor...imam povece zalihe hehe

E majkemi, ZNAO SAM ! Ne mos' ovog Maverika za'bati pa to ti je, prefarban svim mogucim bojama, a evo i nebojama!  :dontknow:
Prike RJ pre nego sto pocnes da lijes vidi, ovo baljda nema Maverick. Maverick -Amino gel valjda nemas  :dontknow:
To je atraktant firme TOP SICRET. Radi se o prasku koji se u dodiru s vodom pretvara u gel. Izradjuje se za pastrmku u sedam vrsta ili aroma, za soma u sedam aroma, za predatorske ribe (smudj, stuka…) u dve arome i za morski ribolov u tri arome. Nanosi se na silikonske varalice tako sto se SILIKONAC PRVO UMOCI U VODU pa zatim umoci u prasak.
U dodiru sa vodom, prasak se pretvara u gel koji ostaje na  silikoncu i polako se otapa prilikom povlacenja varalice. Proizvodjac za ovaj proizvod kaze da je za generaciju ispred slicnih konkurentskih proizvoda.

raso

Citat: rj  u Rujan 09, 2014, 10:35:46
A šta si čekao do sada :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

ima da ih opravim bez "maze"  :baba:

rj

Citat: raso  u Rujan 09, 2014, 11:01:32
Citat: rj  u Rujan 09, 2014, 10:35:46
A šta si čekao do sada :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

a jesi glumpav ...kako da reklamiram nevidljiv shed  :pain10:  :thefinger:

kajman

O.K. onda i nije bitno je l' dan ili noc samo ih Ti opravi nevidljivo a za reklamu ovako vidite-tj. ne vidite... smudju iz usta viri ....
A onda ga ni sunce nece spasiti