boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Noćas sjedim...na vobler neće..ili ne umijem  :stripii: udarci tokom noci...zuta orka i sto bi rekao Mujo komemorativni ( crni) twister...i nece ni na sta osim to dvoje...pas mater...mislim....pa te dvije boje nemaju veze s vezom....izađe mjesec...nece ni na sta...pijesak...dubina 3-4 metra protok 14 grama
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Anomalija posnih gaca  :bye:

baka

Citat: maverick  u Listopad 15, 2014, 21:31:53
Noćas sjedim...na vobler neće..ili ne umijem  :stripii: udarci tokom noci...zuta orka i sto bi rekao Mujo komemorativni ( crni) twister...i nece ni na sta osim to dvoje...pas mater...mislim....pa te dvije boje nemaju veze s vezom.

Eeee, to su male tajne velikih majstora kuhinje.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Hudini

Maverick kako ti se taj pijesak čini preko dana (3-4 metra, 14 grama protok) i koje boje onda nudiš?

maverick

U principu dekor kad provalim par dana je to ta situacija...nekad na bistru vodu wy je odličan a u drugoj situaciji potpuno crni....i znam da problem bude u meni a ne da nije tu...jer kedera uzme a gumu ne znam pogoditi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hudini

Ljeto, jesen, zima. Neka razlika u dekorima što se pijeska tiće?

maverick

A imam jedan omiljeni...blue motion...to mi kum radi po narudžbi....plava leđa....ali bas plava...neka moja asocijacija na plaviša...kojeg ima svugdje nego na pijesku....ali ja to sebi uvrtim u glavu da je jucer mazao plaviše pa ce i danas kad mu ponudim gdje ih nema ..zimska guma i meni zimski dekor...

kajman

...plava leđa....ali bas plava...
Znao sam!  :takoje:

screenshot program

TonyC

Batica

Potpuno dva razlicita seda i drugacije vibracije. To samo jedno pokazuje, kada je ima i jede, napada sve zivo.

TopMix

A zamislite sve ovo na dubinama od preko 5m pa jos u mutni Dunav, Drava ili Tisa...Ja sam oduvek bio jako skeptican prema teorijama koje daju prednost odredjenim dekorima.
I smudj je navatan na bezbroj razlicitih dekora u razlicitim situacijama, pa mi je tesko da poverujem da neki dekor, na nekom mestu i u neko vreme, moze biti lovniji od drugih. Al, ajde...

rj

da neki dekor, na nekom mestu i u neko vreme, moze biti lovniji od drugih. Al, ajde...

nisi ni svjestan koliko si u pravu  :takoje: ne uvjek... ali dosta često  :takoje:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Zato sto je tako i jeste zanimljivo...svugdje nesto drukcije, tamo opet isto...jbg...tu je i čar u svemu tome  :ok:

MIF

A ima i dekora koji NIKAD ne daju ribu..al ajde..

maverick

Koji ti nikad nije dao ribu  :sha: