boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

mogu ...prije dvije god. sam na taj dekor ebeno lovio ...napravit ću ti pa probaj ...dobro si me sjetio  :icon_scratch:  :icon_thumright:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mamijo

:hi:  :ok: 

Eto prike, napravices i sebi ..  :takoje: ....
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

kajman

Silikonci kao što je WildEye Rippin’ Swim Shad, sa poprečnim prugama, su bolje rešenje kada je voda plića,  a granica svetlosti na dnu. Silueta je dodatno naglašena jasnim tamnijim prugama /crne, crvene, plave, pink, zelene na pretezno svetlijoj pozadini silikonca/...Molim? Pa eto vam ga RJ/ a repić pravi prilično jake vibracije obojen samo sa zadnje stane repa - znaci ne ceo rep i ne sa strane repa vec samo pozadi i uz dodatnuo kotrljanje seda sa strane na stranu, čini poprecno oslikanog silikonca veoma atraktivnim za pretraživanje na širem, a čistom prostoru.
Sto se pak mene tice, za sve druge dalje i dublje varijante, ja bih  :takoje: najbolje obozavao svetlije sivog /golubije sivog/ seda sa jasnim crnim flekama - trakama- koncicima onako neobavezno razbacanih po toj sivoj podlozi.  :mt1032:

rj

prike ...pa.....jel si živ  :sha: već si me zabrinio  :occasion14:

kajman

Ma ziuuuu, ziuuu, sam nego sam sada ki kiborg sas vestacke oci, /skinuo sam katarakte/ ebajga sad imam bolje okice od smudjovi, vise me neces videti sa ocalima hehehehheehe, samo jos malo bolje da progledam i na'ebali su -smudovi  :laughing7:
A inace o ovome Ti pricam

rj

kajman

Nije lose ali ipak ne, mislim na mnogo ostriji kontrast izmedju boja recimo crno-belo, crno-sedef auuuuuuuuu da  :eek:
Jasno svetlo sivo tj. sedef i poprecne pruge recimo crrrne, moze i plave, crvene, braon itd. nego zato ja hvalim ovo

rj

ček....ček...dok krene sezona i full dekori ...midnight rider u best color ima da rastura  :rofl2:

maverick

Alo matorci...pa jeste vas dva živi na ovaj vjetar  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ne pamtim godinu sa ovoliko vjetra  :no: po meni ovo je 40ti dan za redom  :BangHead:

maverick

A je...ali vidis toliko puše da je matorom dioptriju izpuhalo... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

samo da se ne počne gubit ..skleroza ...godine su to ...da ne završi na babuškarskim temama  :rofl2:

twister011

"Nema boje za smudja. On ne vidi boje kao mi.On "vidi" boju kao vibraciju u mraku doma svog."
:mt1032:
Prike, kako se uopste usudjujes da "diskutujes" o bojama, kada je ovo najveci zivi znanstvenik medju smudjarosima, napisao odmah posle tebe, na Vukovima. Ime ne smem da mu pominejm, necu ga se odkaciti posle jos koju godinu :BangHead: :toothy9:
Manje vise, vazi za sve koji se jave u ovakvim temama.
PS: To je inace Jozin drugar :takoje:

maverick

A jeli magistar mozda po zanimanju  :stripii:

rj