boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

moraš još malo graha papati   :toothy9: :stripii:

Hudini

A kud baš graha   :oussama-bin-laden: nekako to u mojim krajevima je neuobičajeno i neznam nikog tko s obale preko dana blinka na Dunavu. Ali doslovce.

Kugla

Blinka se blinka i te kako!

tole

Citat: Hudini  u Travanj 18, 2015, 20:08:46
A kud baš graha   :oussama-bin-laden: nekako to u mojim krajevima je neuobičajeno i neznam nikog tko s obale preko dana blinka na Dunavu. Ali doslovce.

kad prođe lovostaj dođi u goste   :icon_thumright:

maverick

Citat: Hudini  u Travanj 18, 2015, 18:52:02
Nikako to nemogu provarit lov s obale i to u po bijela dana. Jednostavno nemam taj osječaj.

A sta te hebe...slabo pokusavas ili si pokusao pa nema rezultata...ne lovim danom s obale ali lovim iz čamca...je drukcije ali dokucivo u svakom slucaju i mnog ih lovi tako  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hudini

Pokušao i bez rezultata ali kad čujem sve ove faktore s bojom, neznam što bih bacao, ali morat ću veću satnicu dati

twister011

Kada u obali provalis gde je i kada, nece ti trebati satnica, vec minutnica :takoje: Ako su okolnosti bez vecih promena, mozes sat po njemu navijati :baba:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

twister011

Da, da, lepo zvuci ali ima mnogo mukam :angry3: .
Ma koliko covek znao i sticao iskustva, jako mnogo je truda potrebno osloboditi se "predrasuda". Ne onih glupavih od starta, vec onih koje se namecu "logikom" i istim onim iskustvom  :crutch:
Svako iola ozbiljan moze nabrojati ko zna koliko situacija suprotnih logici i znanju :takoje: Licno, to strasno mrzim, ali i volim :laughing5: Ko zna da li bih pecao kada bih bas sve znao, a znam mnogo :toothy12:
Ovde mislim i na obalu i camac, i boje, vibracije........... emocije.....preispitivanje..... :flasica:....... :crybaby2:

Sreca te sam se sam prekinuo taman kada sam mislio da se raspisem :eek: Pojavi se Kajman i zarazi me, jbte :icon_scratch:

twister011

A i Jozo potvrdi, sto je uvek inspirativno :thumbsup: Slab sa na istog, pa to ti je :headbang:

Hudini

U mom kraju je problem što ako sad izađem s varalicom na vodu, odmah ribočuvari i kompletan maloumni grad misli da idem blinkat smuđa. Volio bih probat brku i preko dana i preko noći ali jednostavno em imam te predrasude o blinkanju ribe preko dana em imam ove maskirane za vratom kao da sam najveći kriminalac a ne ljubitelj ribolova a mogu se okladiti da sam u svom jadnom stažu popuštao više ribe nego oni u svom dugogodišnjem no to je već neka druga tema

alexdja

Citat: twister011  u Travanj 19, 2015, 14:28:15
Da, da, lepo zvuci ali ima mnogo mukam :angry3: .
Ma koliko covek znao i sticao iskustva, jako mnogo je truda potrebno osloboditi se "predrasuda". Ne onih glupavih od starta, vec onih koje se namecu "logikom" i istim onim iskustvom  :crutch:
Svako iola ozbiljan moze nabrojati ko zna koliko situacija suprotnih logici i znanju :takoje: Licno, to strasno mrzim, ali i volim :laughing5: Ko zna da li bih pecao kada bih bas sve znao, a znam mnogo :toothy12:
Ovde mislim i na obalu i camac, i boje, vibracije........... emocije.....preispitivanje..... :flasica:....... :crybaby2:

Sreca te sam se sam prekinuo taman kada sam mislio da se raspisem :eek: Pojavi se Kajman i zarazi me, jbte :icon_scratch:

:icon_salut: :thumbsup:

P.S. I ja sam se par puta prekinuo...  :flasica:  :toothy12:
       Nema više divljeg bučka. :no:

twister011

Citat: Hudini  u Travanj 19, 2015, 14:48:46
U mom kraju je problem što ako sad izađem s varalicom na vodu....

A sta mislis kako je meni u Becu kada izlazim nocu na pecanje :laughing7: Ovde pristojan svet leze u 21h na spavanje, a ja u maskirnom (crnom) bauljam po obali, sto po dozvoljenom sto po nedozvoljenom (kada zalutam :toothy12:).

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

twister011

Eeeee, konacno sve znam :hello2: