boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

meni je najlovnija mat svjetlo zelenkasta boja ...više prljavo zelena ...dekor koji gotovo niko neće  :rofl2:

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Svako peca sa onim čega najviše ima!  :rofl2:

ossa

Pa vidi smudj ljudi odlično, npr. Kao što sova vidi (noću) ,  a ostale ptice imaju "kokošije slepilo"  naravno ne sve.  Kao što soko vidi bolje od ostalih ptica,  smudj vidi bolje od drugih riba,  opet ne svih. Ali od onih koje su mu plen, sigurno dosta bolje vidi.
Naidju krize, drukcije grize...

stefany

UH Rj kako su te zelene lepo hvatale dok sam imao ono sto si mi dao. Stvarno su vrh....

rj

ja se ubi da napravim "prljavo zelenu" a svi misle da sam mašio boju  :rofl2: ...

onda sam zakljućio da dekor prvo lovi ribolovca pa tek onda ribu :stripii:

mrjr

To je nekako logično.Prvo mora meni da se učini lovan,a onda da ponudim smudju.Ove zelenkaste varijante su dobre za bistru letnju plitku vodu i stidljivog smudja  :glasses9:

rj

nekad me ugodno iznenade dekori koji mi se uopće ne sviđaju več onako čisto iz očaja da probam

maverick

Citat: Ive  u Listopad 11, 2015, 19:33:22
Još je zanimljivije kobac vs. rj  :stripii:

Nema tu zanimljivosti...kobac odavno vodi s 1:0.... :stripii: ali nije zivot u jednom danu...vratice mu to kum sto posto  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

TopMix

Stefany, secas se onog lepog smudja sto smo ga capili na Tisi pre par godina? Ko je tog momenta razmisljao o boji gume ? Doduse, bio je mrak...i pomalo mesec

YUGO BOSS

Jedno je sigurno - covek NIKAD nece saznati kako riba vidi odredjene boje
Mozemo da imamo razlicite pretpostavke i nagadjamo al dok nemamo njihov mozak i oci nista od toga
E sad jedna zanimljivost nesto sto sam cuo od jednog iskusnog starijeg kolege a i kolega RJ to isto kaze a to je da ribe vide "sivo"
Zanimljiva je pretpostavka,stvarno da je to rekao neko drugi ne bih ni razmatrao :D Uglavnom znam odoka koliko kolega imas ulova i da pravis silikonce,al ono sto me zanima odakle takav zakljucak? Mislim cak i ja na osnovu nekog skromnog iskustva bacam odredjene dekore,al to je ono slucajno sam ulovio prosli put ajde da ponovim  :stripii:

rj

koja je boja najzastupljenija u svijetu smuđa -?

siva - pjesak .....smeđa ....zelenkasta ,,.,,nevidim gdje bi mogao da se susretne sa crvenom ...naranđastom ...šartez...scf...to nisu boje njegovog životnog prostora ...nema Dunav mak...limun...jabuku....jagodu ... :rofl2:

maverick

Ja ne znam kako ribe vide i u pravilu nikad ne znam koji dekor da izaberem za odredjenu vodu...uvijek mora da isprobam nekoliko dok ne proradi....Jedno sam siguran...da u plicim vodama kao sto je drava , pocesto ako na istoj poziciji izmjenim kut s kojeg bacam varalicu...prvotni dekor na koji sam ulovio par komada ne radi...proradi neki drugi koji sam bacao s prve pozicije....pod tim predpostavljam da lom neke svjetlosti definitivno nije isti kad bacam s jedne ili druge strane na istom prijelazu...e sad jbg...sta tu ima veze s cim ne znam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Citat: rj  u Listopad 11, 2015, 21:49:45
koja je boja najzastupljenija u svijetu smuđa -?

siva - pjesak .....smeđa ....zelenkasta ,,.,,nevidim gdje bi mogao da se susretne sa crvenom ...naranđastom ...šartez...scf...to nisu boje njegovog životnog prostora ...nema Dunav mak...limun...jabuku....jagodu ... :rofl2:

SFC ja osobno vidio ovoga ljeta gledajući kedera na površini iz čamca.

rj