boja gume

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:39:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dac

I ta guma bez klasične vibracije sigurno ima nekakvu mikro vibraciju koja ostavlja trag...   :takoje:
Nekad mu pašu visoki ,nekad duboki,nekad mikro tonovi,tako da .....

mossi

Za ljude se kaže: 100 ljudi 100 ćudi?
Ljudi koji drže pse ili mačke će posvedočiti da je svaki pas drugačiji.

A mi tvrdoglavo tvrdimo da SMUDJ generalno voli ovo ili ono.

A šta ako je smudj prznica, kafanski čovek ili pak papučar ili teška dobrica.
Neki voli plavuše neki ne bira. Neko voli Sitnije neko krupnije.
Neko više voli kupus, a neko samo ražanj ili roštilj.
Neko voli kolače, a neko salate.

Jednostavno ne može se nabrojati različitost samo ljudi, a gde su tu onda smudjevi.

I sad ide ključno pitanje: da li smudj NEKADA voli krupnu vibru i zelenog šeda ili
je to neki drugi smudj koji voli SAMO krupnu vibru i zelenog šeda?

dac

Mi to nikada,ali baš nikada nećemo saznati i zato i je tako zanimljivo i intrigantno...  :icon_thumright:

No

Baš tako.
:eek: Koju vibraciju i boju ima kamera koju smuđ napadne dok ga ronioc snima. Vjerojatno  brani teritorij ali ...

Paše mu --xy--a možda mu to baš ne paše, možda to mrzi toliko da ga želi ubit.

Teorija kolko hoćeš.

:uf: "bem ti zimu i glupi vodostaj. 

maverick

Zato i jeste zanimljivo, od odba dana, godisnjeg razdoblja pa do mjesta na kojim počesto obitava. Neka mjesta koja posjecuje i gdje se da uloviti definitivno na nasim rijekama nemaju bas puno veze s teorijom, mada isto tako kad je boja u pitanju svakako s vibracijom u ali isto tako i sprezentacijom , odnosno nacinom ulazka u sam teritorij napada tog momenta cini lovnu varalicu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mrjr

Gume bez klasične vibracije odlično hvataju smudja, a najčešće su u prirodnim dekorima.To je koncept "umirućeg kedera" ,kako se popularno kaže.Lak plen,lak posao sa tačke gledišta smudja.Gume sa klasičnom vibracijom takodje odlično hvataju smudja,ali mogu biti shvaćene kao uljez,ili kao plen, u zavisnosti od smudjevog raspoloženja.Ako je uljez,onda je najčešće u jarkim bojama,a ako je plen,onda je najčešće u diskretnim ,prirodnim tonovima.Živa bića iz prirode,pa i ribe, koje su jarko obojene su najčešće otrovne, i predatori ih izbegavaju.Medjutim, u rekama nema otrovnih riba,tj. riba koje svojom bojom odbijaju predatore.Zato rečne grabljivice agresivno reaguju na šartez šed,recimo, jer je to nešto što je neprirodno za njih.To je nešto što se izdvaja iz okruženja i izaziva agresivnu reakciju samom pojavom.E,sad kad je šta efikasnije, zavisi od još podosta drugih faktora.

rj

Citat: mossi  u Ožujak 15, 2016, 16:02:24
Za ljude se kaže: 100 ljudi 100 ćudi?
Ljudi koji drže pse ili mačke će posvedočiti da je svaki pas drugačiji.

A mi tvrdoglavo tvrdimo da SMUDJ generalno voli ovo ili ono.

A šta ako je smudj prznica, kafanski čovek ili pak papučar ili teška dobrica.
Neki voli plavuše neki ne bira. Neko voli Sitnije neko krupnije.
Neko više voli kupus, a neko samo ražanj ili roštilj.
Neko voli kolače, a neko salate.

Jednostavno ne može se nabrojati različitost samo ljudi, a gde su tu onda smudjevi.

I sad ide ključno pitanje: da li smudj NEKADA voli krupnu vibru i zelenog šeda ili
je to neki drugi smudj koji voli SAMO krupnu vibru i zelenog šeda?

malo se pogubimo ....prirodu i nagon bića koja žive u njoj ne možeš poredit sa inteligencijom ljudi ...pravilnije bi bilo poredit homosapiensa od prije 100000god i smuđa ...i mi smo imali sužen jelovnik a ebali smo sve što hoda ...žensko  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mlb

I sad nakon 1000000 godina smo samo proširili jelovnik , sve ostalo je isto  :rofl2: :rofl2:

rj

tebi je onaj tv u čamcu ubio nagon za lov smuđa ...ebiga tv možeš i kući gledat :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mlb

Ma to si ja u pauzi od pecanja pustim koju meksičku seriju čisto da se opustim  :stripii:

mossi

TV je baš super igračka.

Odličan za testiranje teorija, jer tada znaš GDE je smudj.
Onda mu samo prezentuješ: hrana - uljez - hrana pa dok ne nabodeš.

mlb

A možeš usput i pogledati koji film ili informativni program  :stripii:

kajman

mrjr - je napisao
Gume bez klasične vibracije odlično hvataju smudja, a najčešće su u prirodnim dekorima.
'ebiga mene zajeb'o RJ poslao mi sve silikonce sa klasicnom vibracijom i to u neprirodnim dekorima !  :BangHead:

Žorž

:rofl2:  :rofl2:  :stripii: Rj stvarno nije u redu da šalješ takve silikonce Kajmanu :stripii:

mrjr

Ti (Kajman) emotivno reaguješ na te neprirodne boje,a tako će i smudj da se iznervira kad ih vidi  :icon_thumright: