sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

šajzika i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

ničim ..sjaji se ko pasja kesa ..... :stripii:

ht

je sjaji se ali ima malo promjene boje od varenja što se ne vidi na slici, jel može ona purol pasta il kak se zove

maverick

A ja sam dobio od kolege neki gel koji to skida ali dva sidrenja i pijesak to izjednaci
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Svejedno ce biti svakako.
Povedi darka da baci u kamenje pa da vidis kako bude dok ga izvadis
Audentes fortuna iuvat

maverick

Stavi si jos negdje vijak ili pop nitnu da se cijev ne mrda po olovu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ht

Jesam, ne vidi se, probušio sam rupu na sredini cijevi i komad žice nabio i onda nalio olovo

TopMix

I ja sam napravio sidro od inoxa po savetima odavde i posle jedne sezone mogu samo da kazem  :ok:

mlb

Vrhunsko sidro! Jedna napomena za drugi puta da žice savijaš preko okrugle cijevi (cca 2"ili veće) , što je blaže zaobljena duže će ti trajati kod ispravljanja i savijanja!!

ht

prvi mačići se bacaju u vodu :stripii: :stripii: :stripii: tnx

mlb

ma nou , trajat će i ovo samo malo kraće! onda kad popucaju privariš ih uz cijev i šišaj opet neko vrijeme!  :thumbsup:

ljuska

nova sezona nova sidra cijev fi 43 dužina 26 cm 4kg za orijentaciju ako nekom zatreba ,čepovano sa obadvije strane do sad nikad nisam koristio bočno sidro bilo viška olova pa napravio i njega

somborski lala

evo i ja napravio prva moja sidra. dva za dunav 4kg i jedno za mirnu vodu 2,3kg.

maverick

somborski lala

Mudri

Težina taman za jedno  :stripii: a šta će ti  ti šarafeki,nadam se da su prokrom....