sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: bb  u Studeni 02, 2015, 20:19:11
Ja imam 10 metara špage ko prst debelo da me ne reže za ruke i jedno brat bratu 8kg teg i to je to sidrim se na kratko.

ja imam 55m
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Ja sam na sistem koji sam naveo spasio hrpu sidara,sad pošto kokošarim tu pred kućom imam komad željeza poput kočnice od vagona jer mi bolje drži na pjesku a jača sila mi nije potrebna jer nije jaka struja gdje pecam a ni čamac nije nešto težak.

bb

Isto te debele imaš?pa naštiklam još deset ak trebam al se rijetko sidrim na dubini većoj od 8 metara

rj

maverick

Ja isto imam blizu 60... nekad nije da mi treba da se usidrim...vec sidro bacim tako da u dometu imam dvije pozicije...samo se malo ispustim ili vratim u pocetni polozaj
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

možeš mislit ...hulovski kanal uzvodno pustim sidro ...čim se neko sjuri ispustim se  :stripii:

Rap

Trebao bih jedno šmensi sidro,užadi nešto imam  :toothy9:

mossi

Citat: rj  u Studeni 02, 2015, 20:36:24
možeš mislit ...hulovski kanal uzvodno pustim sidro ...čim se neko sjuri ispustim se  :stripii:

:clap2: :notworthy:

Batica

Moje sidro isto inox, cev precnika 40mm, cetiri kraka od 6mm i punjeno olovom, ukupne tezine 5kg. Ispalo je tacno u gram, za nepoverovati. Stim sto kraci nisi dugacki. Izlaze iz cevi nekih 35cm.

masinerija

Jako interesantno napravljeno, svaka cast.
Filmovi Online
Gledajte filmove u vrhunskoj 1080p kvaliteti s prijevodom online.

ht

s obzirom da stiže nova pila treba imati i novo sidro, evo mog pokušaja, cijev unutarnji 50, 23 cm,žice 5 mm,oko 5 kila

ht

nestala mi slika :icon_scratch:, sad ću probati ponovo

ht

maverick

Odlican uradak...meni osobno za nase pecanje idealno...i lijepo izgleda
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ht

pa i radio sam ga vodeći se savjetima s foruma a i lijepo izgleda,a još kada ga ispoliram  :hello2:, s čime da ga poliram