sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Prošle godine sam napravio oko 70 komada....šta misliš da sam svima kupio materijal.... :icon_biggrin: :icon_biggrin: a ovo su zlatne ruke  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tommasi

Citat: maverick  u Siječanj 30, 2013, 12:08:33
:icon_biggrin: dobraaa....ima kupis materijal i dodjes do mene i ja ti napravim....ako imas olovo..cca 4,5 kg onda ti treba jos tri metra inox zice od 5 mm i cijev od inoxa duzine 20-22 cm...i to te kosta 30-40 kn

Jel to dosta tih 20-22 cm?Ono moje sranje što sam radio od željeza ima sigurno duplo i ja još mislio bit će kratko.Ali drži nekako  :enjoying:

maverick

malo manje od 5 kg..drzi sharka gdje god zelis na dunavu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Mav ajde poslikaj to tvoje sidro ili okači fotku.

maverick

ica

pa nemojte se odmah ljutiti naravno da sam mislio sa mojim materijalom

maverick

Ma jok...gegs baca kost  :icon_biggrin:

Greys

Moze i ja bi jedno  :icon_biggrin:

retfala

ja čekam već dvije godine :angry4:

maverick

gegs

Znaci postoje i liste cekanja. To je tako izgleda za sve ekskluzivne stvari.  :toothy10:

maverick

Ma jok...ja sam to radio i prodavao na kraju svi odnijeli a nitko nije platio  :icon_biggrin: sad sam isao po mraku slikati jedno u čamac....valjda je ovo najruznije koje je kod mene  :icon_biggrin:

gegs

svaka cast, izgleda stvarno vrhunski :notworthy:

Greys

I to bi drzalo mog elana ?  :icon_scratch:

maverick

to drzi 3 elana jedaz za drugog povezani  :thumbsup: jer toliko kg ima retfalin t9.... :thumbsup: