sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Zahvaljujemo velikom manituu!  :icon_salut:

Greys

Stavi i mene na listu Maverick ako nije greda, ja cu donjet gajbu   :icon_biggrin:

maverick

300 kuna komad pa se upisujte do mile volje  :icon_biggrin: ali ja vise ne radim prepustio sam posao retfali  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Sidro je prva liga, baš imam isto takvo (Retfalin rad) :icon_thumleft:..........a i dao sam lane napraviti par komada za rezervu, sad sam miran duže vrijeme :icon_salut:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Greys

Par komada za rezervu  :icon_scratch:

maverick

Dogodi se ponekad...ne cesto...da zapnes u neke panjeve...i nema vadjenja ni na koji nacin....ja sam dosad dva puta rezao konopac...jednom zapelo i nakon sat vremena pokusaja odustao i odrezao špagu...drugi put me pokupio balvan na dravi dok sam pecao...nisam imao vremena da se oslobodim  i odrezao konopac da mi ne potopi camac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Da, svašta se desi, imao sam par puta, jedva iščupao, pa da nebi bilo nisam znao.... :tard:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Darko

kad počinješ ta pravit , dobra su za ljeto i kupanje :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

grizli

poznavajući maverika sigurno već nekoliko komada stoji u podrumu!

Darko

a i to što kažeš  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

rijeseno je vec...samo imam u sivoj boji  :toothy12: :toothy12:

alexdja

Ma to je držač za suncobran... :not speak:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Hunter

Citat: maverick  u Siječanj 28, 2013, 18:20:04
zaboravio si papucu od vlaka  :icon_biggrin:

hehe,pajdo se sidri sa komadom gusjenice od nekog velikog utovarivaca,treba bit jaki da bi ju digo u camac!

Mornar Popaj

Dečki ja ću od ove sezone po prvi put pecati iz vlastitog čamca, a budući da nisam nešto posebno iskusan u sidrenju, zanima me koliko teško sidro mi treba za hrastov čamac od 6m, širina u dnu metar a gore 130 cm. Znači težak čamac. Također si planiram napravit sidro od plastične cijevi, pocinčane žice za knauf spuštene stropove, i olova. Mislim da će to za prvu sezonu biti sasvim ok.
Zatim me zanima oće biti dosta 30m konopa 8mm ? I na kraj obavezno ide kanister, a pokraj kanistera nož  da u slučaju nužde prerežem konop ???
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.