sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Citat: miha  u Srpanj 13, 2020, 21:50:07
najmanji model 1900 kuna....
U jbt... ko ga kupi ja moje poklanjam gratis ...  :stripii: :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

alexdja

10 sidra košta kao solidan čamac, ako ja to dobro računam... ?
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Da dobro računaš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: No  u Srpanj 13, 2020, 20:52:42
:clap2: :clap2:   :ok:

:eek: 1900 kn  :thefinger:  :thefinger:
Ali ideja je džabe   :toothy9:  :clap2:  :clap2:  :ok:

maverick

Prednost ovog naseg sidra je isto sklopivost u komori i izmjenjivost žice....znaci ova inox je puni i ima preko 5 kg...žice mogu biti 5 ili 6 mm...moze i kombinacija. Ideja je preuzeta od raznih pecarosa i ekonomski nije isplativa vec cisto radi fore da nesto u čamcu bude funkcionalno i drukčije...sto jest...jos nemam ni camac ni motor ali o tome drugom prigodom  :stripii:
Sklopljeno

U fazama izrade

secure way to share photos online
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gore si zavari neku veliku maticu ili nešto slično poput prstena i na nju-njega veži špagu a zatim ju spusti dolje i nekim jačim silkom učvsti špagu za tu donju alku. Tako će te isto držati kao i da si ju vezao klasičnim načinom a ako slučajno zapne donji silk puca i sidro dižeš sa krakovima pod devedeset u odnosu na površinu. Neće ti se kriviti i nakon par ispravljanja pucati žica i što je najbitnije na taj način vezanja se nikada ne gubi sidro. Šteta ga posijati  :hi:

alex7777

malo igranja i eto imam rezervno

retfala

Nećeš razbojniče!!!
Gospodin ce se lagano prepoznat.

maverick

Ja stvarno ne znam sto ovako javno prozivas Tonyc.... :stripii: :stripii:

TonyC

Hahahah, mučki provokator.

maverick

Pa to ti je...das mu sidro i on te proziva...umjesto da kaze eto me momci u subotu na vodu...nosim kulen...onaj pelin sto vam je doktor propisao...itd itd  :stripii:

pajdo77

Meni osoba sa foruma pošalje sidro iz inostransva opet po članu foruma,sidro mila majka. Služilo me koju godinu. Nema tome dva-tri mjeseca dođem na Dravu,špaga mi leprša a sidro ne vidim,naime njega sam bacio u obalu a sengovo se sa kočnicom od vagona jer tu ima svega od kada ovi rade obalu pa da mi sidro ne zapne u neke sajle ja njega kao čuvam. Gdje je sidro? Kom je trebalo? Zjakam okolo kad u novo sagrađenoj bankini neki veseljak koji je zidao taj spust ugradio i moje sidro u njega. Gledam,ne vjerujem. Sad za zadnji senk mogu bacit ciglu al zato imam gdje svezat čamac jer je ostavio cjev vani. Ima nas svakakvih.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

To ti je znak da trebas vise buckati jer tad ti sidro ne treba  :toothy9:

pajdo77

Još malo pa jurišamo

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

retfala

Veceras mi TonyC posalje sliku mog sidra kojeg sam posijao pocetkom sezone na Dunavu. Od njega sam posudio rezervno da bi mogao ostati jos na vodi. Pokazao sam mu mjesto gdje je ostalo zaglavljeno u krošnji. Tony ovim putem ti se zahvaljujem. Vratio si čipsu meredov..meni sidro..red je da izronis i mossijev stap  :rofl2:..