sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Štap i mašinicu!  :baba: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Dobio bi ti k...a ne sidro da ga nije slomila boca pelinkovca  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

Cijev je duga 20cm i 5cm debela

maverick

A mislim da je 22 cm duljine cijev oko 5 kg ako se puni olovom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gremlin

Hvala Retfala i Maverick...
U meni se budi Grunf... :stripii:
Još da malo savladam zavarivanje i sam ću ga napraviti za sitne pare.
Sviđa mi se model...

:ok:

maverick

Kad budem radio ovih dana , budem slikao sve po fazama...nema potrebe da se ista vari....sve se smota u kucnoj radionosti i samo zalijes olovom...Drži za dva života...mi tako pravimo vec godinama...

alexdja

I svih tih godina svaki put kažeš:

"Slijedeći puta slikam sve po fazama"...

:stripii:

Laži ove "nove"... :stripii:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

:stripii: :stripii: Evo ispričavam se i "novim" i "starim"...slikacu 99 posto  :stripii: :stripii:

Gremlin

Jel to ono kad mali Ciga pita oca:

"Tata, oćemo da idemo na more ?",
a ovaj odgovara "99% da hoćemo, ali 100% da nećemo"

:stripii: :stripii: :stripii:

milan-so

Probavao da zalijem olovom na više načina ...
I svaki put posle nekog vremena kraci počinju da imaju luft u olovu i da se zakreću na stranu,, savijao kraj kraka koji ide u olovo u slovo L i opet se rasklimaju ... Zato sam prešao na varenje ...

Gremlin

Meni varenje nekako izgleda lakše i bezopasnije od livenja olova...a i kum ima aparat za varenje...
Kupim materijal, i par piva da kum ne ožedni i to je to...

:stripii:

Ivan Borojević

Otkako sam sa takvim sidrom zakačio poderanu ribarevu mrežu od nekoliko desetina metara izbjegavam takva sidra sa krakovima. Sat vremena sam se hebavo da ju otkačim, a ona fino se razvlači i skuplja kao feder. Sad imam sidra napravljena od ventilirajućih diskova od auta, fino padne na dno i nema otpor vode a ima sigurno 10 kg. A ujedno ih i stavim na pramac da mi ne nadiže prednji kraj čamca jer mi je motor samo 6 KS pa ne može izglisirat bez tog tereta naprijed, već gura vodu.

retfala

Hrđa bi me izludila. Od plinske boce mi ostajalo malo hrđe na podu camca..stavio sam keder gumu oko boce da mi vise ne prlja pod. Ne smijem ni zamislit koliko bi je bilo od diska.

Gremlin

Ne mogu da zamislim kako bi mi bila kičma posle nekoliko dizanja tih diskova od 10 kg...
O rđi i svinjcu da i ne pričam... :no:

Ivan Borojević

A joj jeste cjepidlake 😂, pa na palubu stavite gumu od nogu iz auta i samo operete u vodi. A disk možete i obojati. A jebeš čamac ako je čist ko u apoteci. A jeste stvarno picajzle.😂😂😂