sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

ili je za prodaju ili za poklon  :be happy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Toktiz daj reci gdje si posio da ga idem izroniti, pošto mi se proizvođać osilio i postao faca  :beee: to je jedini način da dođem do istoga :grave:

maverick

na uscu karasice je izgubio on...na onom panju kod semafora gdje smo zajedno bacali sam neki dan ja ostavio jedno.... :be happy: najam odijela za ronjenje 50 eura...sidro novo 35 eura  :be happy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

toktiz

Zaboravio si još jednog koji gubi sidra.

Darko

samo da TonyC ne zaštiti patent , moraćemo mu plaćat postotak :pee: :be happy:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

slusaj situaciju...kod mene na flosu tonyc parkira camac i baci bocno sidro..a kraj nije zavezao za camac i odem kompletno s spagom  :toothy10: i sta ce ode kuci po drugu da zakaci ono prvo...baci i njega...a nije ni zašta zavezao i ode mu i drugo.... :occasion1:

Darko

zato je on vozio pun gepek bočnih , stvarao si zalihu :laughing6: :blob1:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

TonyC

Nabijem vas oba dva ! ! ! !    Pa nek me admin obriše ! ! ! !
Da nemisle ljudi levoš se razbacuje sidrimi , evo kako je bilo . Vezana špaga za čamac mi pukla u bacanju ! ! !
A vas dvojcu treba tužiti zelenima , toliko pržite ribu baterijama od mobitela da potez drave od nultog do 29 nema ni kedera više !!!!!!!!

maverick

mossi

Fora je dobra, staviš bakreni štift! i  :icon_thumright:
Ali važi samo za sidra koja imaju celom dužinom LANAC! :(

Greys

Hunter

špaga 8mica i trokutasti komad mramora (crni sa bjelim sarama :toothy9:) od 8 kg je najbolje dravsko sidro ikad napravljeno!
(fini pjesak je dolje pa je skoro nemoguce se icim usidrit osim necim teskim sto voda ne kotrlja po dnou)

maverick

zaboravio si papucu od vlaka  :icon_biggrin:

mossi

Ja sam je dugo koristio ali inox mačak od žice je No1  :icon_thumright:
Drži i u pesku!

IVEK 85

mačak je  zakon,odkad radim s njim preporodio sam se,a ne one hrge po 10,15 kg :nono: :icon_salut:,nalio olova u cjev ima možda nekih 3 kg,šipke 6-ice i ostaviš malo duže lakše odpigat,ma zakon!