baterija

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 22:50:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Eto, kad razmislim i meni bi trebala jedna slična mislim da ću uzeti onu energizer, sad sam malo gledao ima crveno i tri diode. Mesto one što ide na kačket biće dobra.
Naidju krize, drukcije grize...

Juzba

ja sam ovu naručio za noćne vožnje čamcem, da su mi ruke slobodne, izgleda odlično
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

ibro dirka

Imam ovakvu, ima 3 moda lampljenja:3 led,2 led i 0led. Kupio 6 AAA baterija i dobio lampu gratis, meni je dobra za šmucanje po obali jedino da još ima red mod bila bi savršena ali kolika sam znalac i ova je dobra xD

Rap

Lomnica_city

Citat: dr.Ivo  u Studeni 17, 2013, 08:59:01
http://www.ebay.com/itm/CREE-XM-L-T6-LED-Head-Lamp-Flashlight-2000LM-Charger-18650x2-Hunting-/271279181830?pt=US_Flashlights&hash=item3f297fd006

Gledao sam malo baterije pa mi ova zapela za oko, vaše mišljenje o njoj?

Ne bacaj pare, ja imam Energizer slican ovom, isprobano i DOKAZANO da ribe ne vide ovo crveno svetlo a vise je nego dovoljno da se montiras, prevezujes i slicno, malo je samo zaj... za biranje varalice jer ne vidis lepo dekore.
A sem sto je manja i mozes da obaras po visini pa da podesavas u sta da svetli a ne glavom da upravljas kao sto mi se cini da je slucaj sa onom gore, i jeftinija ti je 2 i po puta.
http://www.ebay.com/itm/Energizer-3-LED-2-white-1-red-2-Mode-Headlight-Headlamp-AAA-Battery-W-TrackNo-/261315068548?pt=AU_Sport_Camping_Hiking_Lamps_Torches&hash=item3cd7978284

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

pa istu imam i ja, odlično se pokazala, imam ju već 2-3 godine :icon_thumright:

Lomnica_city

Znam da je Chub firma koja se bavi saranskim priborom, tako da se necu nasmejati na ovo "light" a dole pise da ima 75gr ili tako nesto, Energizer daj boze da ima 40gr, i opet duplo jeftiniji...

silure

uh moram i ja uzet nesto novo da baca na dalje...malo cu pronjuskat vase postove da vidim s koja se vise hvali... :thumbsup:

Juzba

ne želim ulaziti u polemiku koja je bolja a jeftinija, bitno je da mi ova chub 100 daje sasvim dovoljno svjetla kad mijenjam varalicu ili kad izvlačim ribu, i ne baca svjetlo u širinu, ima uzak snop i to mi odgovara
netko ko hoda po obali, taj mu je snop možda uzak i nevidi dobro pa bi zato trebala baterija sa širim snopom svjetla
chub 100 je najslabija, ima i jačih, a i ova baca dosta u daljinu iako piše da je svega 3 lumena

Darko

Citat: Lomnica_city  u Studeni 18, 2013, 16:27:57
Znam da je Chub firma koja se bavi saranskim priborom, tako da se necu nasmejati na ovo "light" a dole pise da ima 75gr ili tako nesto, Energizer daj boze da ima 40gr, i opet duplo jeftiniji...

imao sam tu energizer i raspala se nakon 1-1,5 god. i nije ništa lakša od te chubove koju sad imam  :icon_thumright: i sa njom sam  prezadovoljan
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Hunter

ja sam sa chubb sat-a lite dojaja zadovoljan.ima onaj spremnik za baterije na zatiljku i zicu do baterije ko od starih telefona...al radi i traje da je to milina!

Lomnica_city

Moja me sluzi evo vec 3 godine, nego kako sam je bacao po gepeku, trpao u dzepove, stavljao preko kape malo se ostetio onaj neopren koji stiti celo od plastike, ostalo sve kao novo...

maverick

Ma meni su lampe opcenito potrosni materijal, gazim, ispadne u vodu....ne vezem se za njih  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kao i meni, zato kupim ove jeftinije i rade odlično