baterija

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 22:50:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Da.. sad sam video da nije samo na fotki, te baterije su velike i poprilično skupe.  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

No

Tri varijante,bez baterija 7,5$, sa baterijama i auto punjačem 11,69 $ ,sa baterijama i kućnim punjačem 13,49 $.  :ok:

mossi

Imam je i poprilično je nezgrapna za pakovanje, a na glavi sa dve baterije je i poprilično teška.
Za vožnju čamcem .. OK. Za pecanje što manja clip lampa za kačket. Još ako ima dodatnu crvenu ili plavu lampicu.  :ok: :ok:

No

Baš tako.  :ok:

Ona što su Maverick i Vedro preporučili za pecanje a ova za vožnju.

:uf:

Jbt sad smo počeli i baterije za ovo za ono kao štapovi i role za ovo za ono   :stripii:  :stripii:

rale2505

Citat: No  u Lipanj 23, 2017, 12:41:01
Baš tako.  :ok:

Ona što su Maverick i Vedro preporučili za pecanje a ova za vožnju.

:uf:

Jbt sad smo počeli i baterije za ovo za ono kao štapovi i role za ovo za ono   :stripii:  :stripii:
Prije su djeca krala baterije iz daljinskog za igračke, sad mi krademo djeci iz igračaka za pecanje...  :uf:

majstor

Kupio sam nedavno na ebayu dvije. 15 Kn. sa dostavom, lagana, malena sa velikim dugmetom za paljenje. Dobro svjetli i ima dva crvena svjetla koja svjetle stalno ili blicaju. Ne znam staviti link i sliku - jbg.  :uf: :stripii: :hi:
Napišite u tražilicu R3 + 2 led - košta 1,99 e.

Sg.Pepper

Te koje majstor spominje koristim i ja 2god i sve ok! Ali ipak nejvise volim one sto se nakace na šilt od kape! I takave sam narucio na ebay-a za nekih 7kn
dec d vej aj lajk it....

Heki

Petzl Tikka vrhunska!! :ok:

joker

Al je i cijena lijepa
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Bas ove nove i nisu neki vrh...uzeo tu no forumu od nekog...bila nova...eno je ne radi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Mislim da ima 3 godine garanciju.

joker

a ta je onda za po danu  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

vedro

Ma ne, nego ona kosta kao suho zlato! Mislim da se cijene krecu od 270kn pa do 500kn sve zavisi koja jačina ti treba.

maverick

Nadjoh danas garanciju za petzl  :clap2: sakrio sam racun i jamstvo u auto da zena ne pomisli da sam je ja toliko platio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"