baterija

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 22:50:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Tvoja i nije baš jeftina  :icon_biggrin:

Juzba

stigla danas naglavna baterija, doslovno od noći napravi dan.........savršena za noćne vožnje čamcem :icon_thumright:
hvala dr.ivi  :hello2:

http://www.ebay.com/itm/CREE-XM-L-T6-LED-Head-Lamp-Flashlight-2000LM-Charger-18650x2-Hunting-/271279181830?pt=US_Flashlights&hash=item3f297fd006
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

DIDAPATAK

..jel netko kupio naglavnu lampu što je na akciji na petrol pumpama(30kn)..kakva su iskustva.. :sha:
.. :baba:

ČADA

Dida ja je kupio prije mjesec dana, lampa odlična  :icon_thumright: nećeš pogriješiti

DIDAPATAK

.. :ok:..onda ću se ponoviti..od ove stare mi puna usta komaraca  :stripii:
.. :baba:

No

:hi: jel kupovao netko možda u zadnje vrijeme kakvu naglavnu lampu i da je  :ok: kvaliteta i cijena, pa da preporuči.

maverick

ovo je jedan od najboljih modela, bar nama ..svi je imamo...odlično svijetli..ima diskretno crveno svjetlo...i to nam je kao znak raspoznavanja na vodi. Osim toga same baterije traju jako dugo....Mislim da ove nize cijene...kojih imam par komada treba izbjegavati....svakih 15 dana moram kupiti nove baterije...A i ova cijenom nije kao Petzl po par stotina kuna

http://el-da.hr/ribolov/kampiranje/chub-sat-a-lite-sl-100-naglavna-lampa
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

:red_indian:  :icon_thumright: ja je imam i ekstra zadovoljan!

baka

Citat: No  u Lipanj 21, 2017, 22:24:17
:hi: jel kupovao netko možda u zadnje vrijeme kakvu naglavnu lampu i da je  :ok: kvaliteta i cijena, pa da preporuči.

Ja ti kupim na autopijaci u nedjelju, 60kn košta i što da kažem, za te novce nema bolje. Imam dvije već jedno 3-4 godine i kad je napuniš na punjač na struju koji dobiješ s njom mjesec dana si miran, nema baterija, nema zajebancije. Jedino što je malo veća, ali meni ne smeta.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ps

Ja imam takvu, super.

No

:hi: hvala momci za odgovore. trebam bateriju kad se po noći vraćam čamcem da osvijetlim obalu,odlučio sam se za ovu-

https://www.aliexpress.com/store/product/Waterproof-Headlight-CREE-LED-Q5-Headlamp-with-18650-Battery-2-Chargers-Head-Lamps-LED-Flashlights-Head/812243_32253335385.html?spm=2114.12010108.1000023.33.EhIdv1

malo je veća al mislim da bi trebala bit  :ok:

mossi

No ja imam sličnu tj samo je neznatna razlika u samoj lampi, ostalo je isto. Radi sa dve ali i sa jednom baterijom.

Batarije se ne isporučuju uz lampu.  :icon_scratch: :crybaby2:
Ali stara baterija od notebooka u sebi ima 6 takvih baterija koje raskomadaš i verovatno je dobro barem 3-4 kom od 6.  :takoje: :icon_thumright:
Punjač dobiješ uz lampu i pune se u kućišti za baterije, kapacitet tih baterija iz notebooka je popriličan, zavisi od upotrebe ali za povremeno paljenje traje od 5-15 dana.

I daa.. ja sam moju platio 6e ..  :stripii: :rofl2:

Harley

UZ ovu sto je on izabrao na Aliju idu baterije, vrijedi te novce.

c/p  "Package Content:

1 x CREE Q5 High Light Headlamp
1 x car charger
2 x 18650 battery
1 x home charge"
Living your dreams, do not dream the life

No

:hi: Sama lampa košta 7,5 $ + punjač + 2 x 18650 battery =13,5 $.
To je to. :ok: