podvodni ribolov soma

Autor Kugla, Listopad 29, 2013, 13:21:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Na dravi ima ribe samo kad je sezona kupanja pa se kokice rasporede u onim oskudnim badićima a u ostalim danima povremeno dopliva nesto iz dunava i odma zagine na prvom prolazku kroz Josipovac  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Aaaaa odma se moram nasmijat, fali mi priča ''KZR''  :toothy12:

maverick

Ček da se retfala uključi  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

Citat: maverick  u Listopad 30, 2013, 21:39:48
Na dravi ima ribe samo kad je sezona kupanja pa se kokice rasporede u onim oskudnim badićima a u ostalim danima povremeno dopliva nesto iz dunava i odma zagine na prvom prolazku kroz Josipovac  :icon_biggrin:
Bas volim citat postove u kojima se spominju kokice :toothy9:

dravski pecaros

moj tata je prije 30 godina rukama sarane ispod panjeva hvatao..danas to zvuci ko naucna fantastika... :BangHead:

Greys

Za ovo što pričaš rukama, i moj pokojni deda isto, na Vučici

twister011

Pa po ovome, svrstaste me u dede :BangHead: Sve se poklapa, samo mi jos "pokojni" fali >:(

kova

Citat: Slaven  u Listopad 30, 2013, 13:12:35
Meni se sviđa taj način ribolova, nije to ništa manje masakriranje od ovog šta mi radimo.

Evo josh za ljubitelje...

Ako nam objasnish (ubedish)u chemu je ovde lepota , (slatkovodna)...
Jedino se moze birat velichina (kolichina)sveze porcije u zavisnosti od broja gostiju (toga dana) i nish' vish',
Sorry, isto bih napisao i da je postovao bilo ko' , i koga puno bolje poznajem - bilo gde.
Pozz

Jožef1

kako podržavam Slavena u tomu 100% ja te nemam namjeru ubeđivati  :nono: možda ti bude i on odgovorio....
Što se tiće masakriranja (tu ga tisuću posto podržavam) kud i kamo je humaniji ribolov od onog "uhvati i pusti" !!!! Razmisli malo zašto  :icon_scratch: Pozz
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

svaki oblik ribolova se moze koristiti u dobre ili u lose svrhe...ako covjek hoce moze i udicom napraviti svasta...na dosta slika se vidio prekomjerni ulov a bogami i ispod mjere pa niko nije prozvo nikoga....sve je moguce zlo upotrijebiti... :icon_salut:

maverick

Nacin ribolova je vise manje stvar ukusa, svatko se bavi onim sto ga veseli i ne moramo biti svi istog misljenja... :thumbsup:

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 06, 2013, 19:27:56
Nacin ribolova je vise manje stvar ukusa, svatko se bavi onim sto ga veseli i ne moramo biti svi istog misljenja... :thumbsup:
potpisujem...sam mislim da na rjekama nije dozvoljen ribolov puskama ??? :icon_scratch:

maverick

alexdja

Što se mene tiče na ovo gledam isto kao i na lov...

Ko ima negativan stav o lovu iz nekog razloga, može imati i o ovome, a ko nema...
       Nema više divljeg bučka. :no:

munich

to se moze u sve kategorije svrstat,ali u ribolov ne,mozda bi prava definicija bila psihopatsko izivljavanje ali kako poglavica kaze svako ima svoje vidjenje
Pravilo je da nema pravila