Tajmen

Autor Tićo, Studeni 22, 2012, 12:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: Tićo  u Prosinac 20, 2020, 11:41:12
Videćemo sve to vreme će pokazati... Možda će se i čamac menjati🤔😀

Jel razmišljaš o alu čamcu? Meni onaj Liman iz Ugrinovaca kao Kosketov izgleda top... čak i ona sira verzija...

Tićo

Citat: SMT  u Prosinac 21, 2020, 16:07:34
Citat: Tićo  u Prosinac 20, 2020, 11:41:12
Videćemo sve to vreme će pokazati... Možda će se i čamac menjati🤔😀

Jel razmišljaš o alu čamcu? Meni onaj Liman iz Ugrinovaca kao Kosketov izgleda top... čak i ona sira verzija...
još uvek mi je plastika No 1

ZeroCool

nelt 405 i neki 30ks motor bi bili opasna kompozicija, samo sto je camac ispod 5m

Smithwick maniac

Citat: šajzika  u Prosinac 21, 2020, 11:16:23
Citat: ossa  u Prosinac 21, 2020, 10:59:29
Nisi jedini sa takvim iskustvom.  :uf: na drugom forumu se knez iz Aljmaša žali da ima problema sa Ðoletom. Meni je to neverovatno ako je sve tačno.
Ovaj kolega što ima 40-ku je među prvima napravljen. Možda i prvi.
Knez je naš smithwick maniac

Da, moje iskustvo je takvo kakvo je...još traje.. :uf:
Znači nas trojica smo ljetos Ðoletu kaparirali tri Tajmena svatko po 300 eura.
Dogovorili sve oko čamaca što smo htjeli od opreme,boje i sl.
Rok isporuke je trebao biti 20.11.
Čamce još nismo dobili i pitanje je kad ćemo.
Do 25.11. nam se nitko nije ni javio, ni na naše poruke, mailove i pozive.
Nakon toga su se ajd javili sa objašnjenjem da se još malo moramo strpiti (ukratko rečeno).
Od onda do danas nam se opet nitko nije javio iz firme Nautic plast.
Kao i Tići i meni je plastika br.1.
Tajmena sam nekoliko imao prilike vidjeti, ući u njih, probati i meni se čamac sviđa čak i više od konkurencije.
Vlasnici su zadovoljni i hvale ih.
Za Ðoleta kažu da ni jedan čamac nije isporučio na vrijeme ali ni da nikoga nije zaje... za novce.
Da ponovno kupujem dobro bi razmislio jer osobno sam precizan, točan, ne kasnim, i od riječi sam i to mi je  bitno i kod drugih ljudi.
Pogotovo kad im dajem svoje novce.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Tićo

Nema ništa gore nego kad te neko ne ispoštuje. Ja kada sam kupuvao nisam imao taj problem, ali to je bilo već davno, ali kolege su imale sličnih zavlačenja... Po par meseci navodno je tada bio kratak sa radnom snagom. Šta je sada problem, verovatno kapacitet. Mada se svi kurvaju nemaju čamaca na lageru. Jedino big foota doneseš pare i nosiš čamac...

ossa

Meni su u 3 princeze napravili čamac za 2 nedelje, kaparisao sam, i rekao hoću za mesec dana, posle dve nedelje me momak iz firme zvao da pita gde Lüftere da stavlja? Prezadovoljan od kontakta, komunikacije do samog čamca, što je najvažnije. Preporučio drugu simbi, i on je uzeo isti, sa 20ks isto je kao tajmen, a po meni stabilniji čamac. Itd... Lepši. izvinjavam se vlasnicima Tajmen čamaca, ali mogao sam da biram...
Naidju krize, drukcije grize...

Rap

Mario,ovo sto se tice atesta ne mogu tvrditi da ne moze.Osobno sam nekoliko puta trazio i kod ozbiljnijih camaca i proizvodjaca ne ide.Nedavno sam odbio jedan regan na 7 a treba mi na 8 mjesta i nema tih para koji ce ih rijesiti.Motor je isao do 10% snage i nekako se progledalo ali na manjim snagama tipa 60-70 ks.
Moguce da je to prije islo lakse.
A sto se tice postivanja rokova,tu je svagdje isto bio on 2000 i 122000 € uvijek neko kasnjenje i gubljenje zivaca.

Smithwick maniac

Big foot je odličan čamac ali ja osobno preferiram manje čamce i želim imati solidnu brzinu sa 20 KS.
Primusi kao i varijacije Dunasa mi opet imaju pre kratku palubu tj.komoru za ostavit veslo, štapove i sl.
Primusi se kod nas ne mogu kupiti direktno bez zastupnika što znatno poskupljuje čamac.
Hunter manji je opet dosta nestabilan i nije mi se svidio.
Panvale opet kritiziraju zbog loše plastike.
Tako da je izbor pao na Tajmena.
To je ono što kažu stariji ljudi kad previše biraš...

ALU-bel

Citat: Smithwick maniac  u Prosinac 21, 2020, 17:48:32
Big foot je odličan čamac ali ja osobno preferiram manje čamce i želim imati solidnu brzinu sa 20 KS.
Primusi kao i varijacije Dunasa mi opet imaju pre kratku palubu tj.komoru za ostavit veslo, štapove i sl.
Primusi se kod nas ne mogu kupiti direktno bez zastupnika što znatno poskupljuje čamac.
Hunter manji je opet dosta nestabilan i nije mi se svidio.
Panvale opet kritiziraju zbog loše plastike.
Tako da je izbor pao na Tajmena.
To je ono što kažu stariji ljudi kad previše biraš...

U Vasem slucaju onda AL camac po narudžbi. Po zeli duzina, sirina, komore itd . I dobro ide sa 20 ks.

Smithwick maniac

Za sada plastika mi je nekako na prvom mjestu.
Lagano se održava tj. na brzinu prebriše spužvom.
Mogu popraviti i nekakvo oštećenja ako je potrebno dok sa aluminijem to nije slučaj.
Ali nikad ne reci nikad.
Pratim vaš rad i remek djela koja izlaze iz vaše radionice.
Prekrasni čamci!

ALU-bel

Citat: Smithwick maniac  u Prosinac 21, 2020, 20:21:12
Za sada plastika mi je nekako na prvom mjestu.
Lagano se održava tj. na brzinu prebriše spužvom.
Mogu popraviti i nekakvo oštećenja ako je potrebno dok sa aluminijem to nije slučaj.
Ali nikad ne reci nikad.
Pratim vaš rad i remek djela koja izlaze iz vaše radionice.
Prekrasni čamci!
Hvala, slazem se sa odlukom... o ukusima se ne raspravlja... nebi ni bilo dobro da svi volimo plastiku ili alumini... :hi:

ossa

Samo ću još ovo da dodam, da imam mogućnost porudžbine ALU bel čamca , odmah bi ga uzeo. Liman jeste ok , alu bel mi je onako više po mom ukusu.
Naidju krize, drukcije grize...

Tićo

I sa Limanom je problem čekanje od 6+ meseci...  :veryangry:

miha

Citat: Tićo  u Prosinac 22, 2020, 13:04:39
I sa Limanom je problem čekanje od 6+ meseci...  :veryangry:
....pa hebote ljudi kuču naprave za 6 mjeseci .... :eek: :uf:

šajzika

@miha
Mozda covjek ima puno posla.
Poštenije mi je da kaze , treba cekat 6 mj. nego da me zavlaci i laze
Audentes fortuna iuvat