Shimano stella

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:30:09

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zrinkoos

odma pokvaris forum sa shimanom e kad to kum vidi!!!!

Hunter

omjer ausdrajhanih stella spram daiwa vise klase koje sam imo prilike vidit kod majstora je je u debeeeluuu korist daiwe,zanimljivo mi je da je omjer razjeba*ih stella i tp-a u korist tp-a!

maverick

tocno...ali u tom omjeru je i zastupljenost na nasem trzistu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

arigo

Hocete da kazete da se vise twin kvari ili da je jednostavno premalo stelli da bi se uporedilo?
pecanje je kao i pesnistvo,..za ribara se treba roditi

maverick

Rap

Koji je to model daiwe TP  8)

maverick

ma ni jedan  ::) TwinPower...

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

Retfalački mačak

Na roli shimano stella, korištena skoro ništa, napukla gumica-eva pjena na osovinici ručice. Uplašila me kvaliteta. Maverick navukao termo buržir.

maverick

ruckica je formirana za njezne rucice, fine odvjetnicke i tako to...ovi s baustelskim prstima morali bi nositi rukavice u svakom slucaju  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Siječanj 05, 2013, 13:19:41
ruckica je formirana za njezne rucice, fine odvjetnicke i tako to...ovi s baustelskim prstima morali bi nositi rukavice u svakom slucaju  :icon_biggrin:
Preći ću ja komplet na daiwe. Ima RJ pravo.

maverick

Surikarn

http://jignpopforum.com/topic/715-final-update-here-is-the-new-stella-sw/page__p__4680#entry4680

Koliko god bio pacijent Daiwe,moram priznati da je nova Stella za 2013  bomba!!! Kako dizajnom tako i tehnickim podacima... Eto doslo vrijeme da i Shimano napravi nesto sto valja :icon_biggrin: ....

Ako ikad napravim presedan i kupim Shimano masinicu,a to je vrlo izvjesno,onda to jedino moze biti Stella 5000PG
13kg drag :angryfire: i 4,6 prijenos :icon_biggrin:...hm sa tim prijenosom teski dunavski  jig  za nju ce biti tek zagrijavanje...