Parsun

Autor Grof, Studeni 22, 2012, 14:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

krajem 6 mjeseca kupujem novi motor pa gledam šta ću, al nisam dovoljno hrabar da uzmem Parsuna
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

pampasexpress

razgovor o hrabrosti je zasebna tema no vecina vlasnika na ovom forumu uglavnom hvali svoje parsune tako da eventualne mane i nedostatke moze prouzrociti , pretpostavljam , uglavnom nebriga i neodrzavanje motora , uostalom sto je potrebno i svakom drugom motoru,,,
pravilo je da nema pravila

Batica

Ono sto znam od vlasnika Parsuna i ljudi koju su ga imali, receno mi je sto dalje od tih motora. Pre bih kupio polovnu yamahu nego nov Parsun.

Juzba

da, čitao sam recenzije, 20 000 kuna nije malo za lošu robu
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Imam , servisiram, prodajem...parsun, sail i slične kineske priče imaju svoje mjesto kod nas...nisu motori za gurati brodove, nisu za panulanje...jednom sportskom ribolovcu...koji koji vikend tokom ljeta ode na plazu s obitelji vise nego dovoljni......ipak su bolji nego bilo koji polovni ako neznamo prijasnjeg vlasnika polovnog motora...svi s oglasa su vozeni par sati...i tako upadnes u problem pogotovo neiksuni nauticari.....inace parsuni jesu kopije yamahe...dijelovi u potpunosti odgovaraju..kvaliteta izrade nije ista...i razlika u cijeni se stvori vrlo brzo....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pampasexpress

jedino od svega mi je neobicno da su se kod nas na trzistu pojavili sa f10 i f15 a naknadno i f25 a zasto su preskocili u nizu f20 nije mi bas jasno ali nije ni bitno,,, tek sam samo onako primjetio,,,
pravilo je da nema pravila

maverick

A ne znam...cak ni uvoznik nije nacisto s tim....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Svi nesto pljuju po Parsunu a ja se bas ne mogu toliko potuziti na njega. Pali vozi,koliko meni treba super.

silure

Susjed ima sada 4god i sve super..imao problema sa nekim plasticnim dijelovima poput mislim popugice ili onog puzica ili sta vec vezano za gas koja je pukla i stavio od yamahe i sve ok...sama mehanika do sada odlicna znam trojicu sa parsunom i sve ok...da je 25-ica malo konkurentnija sa cijenom vjerojatno bih ga uzeo

maverick

Koga bude zanimao kakv parsun...za clanove cemo odraditi neke druge cijene  :ok:

silure

Nisam mislio bas odmah hehe.... Ali vrijedi razmotriti svakako :thumbsup:

šime

Dečki iz mog iskustva sa susretima(servisima i poravcima), a bilo ih  podosta sa Parsunom , moram vam reči ono kako sam ih ja doživio. Prvo estetika (šminka) i nije baš neka, cijena relativno povoljna, motor sasvim pouzdan, još po nikoga nisam morao ići na vodu da ga je parsun ostavio. Cijene rezervnih dijelova u odnosu na Yamahu su zaista smiješne.Ništa i niti su kvarovi učestaliji ili neobični kao što su i kod Yamahe , samo što su poravci puno puno jeftiniji.Nije nikomu reklama ali eto malo ružni motori ali eto idu i baš i nije koliko para toliko muzike , za malo para se dobilo malo više muzike.

maverick

Malo si to nahvalio previse  :stripii: ....ali u sutini....bolje kupiti 15 ks parsuna s garancijom nego nesto polovno s mora gdje se panulalo s njim ili je bio u rentanju....

šime

Ma nije hvala,  jbga tako je ide kotrlja se i uzbrdo i nizbrdo

maverick