Parsun

Autor Grof, Studeni 22, 2012, 14:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ja sam ga cekao dvije godine da dodje...cijena je trebala biti puno manja...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Opet i uz tu cijenu, puno puno jeftiniji od konkurencije.
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Sto vise koristim ovu malu zvjer to sam sve vise i vise odusevljen. Neki dan nas trojica 100+kg isli do novog mosta
Brzina uzvodno me iznenadila pozitivno, 10km/h s tim da sam vikend prije bio u alu camcu s Suzukijem 20ks 4t i isli smo 15/16 km/h uzvodno.
Presao skoro 20km ukupno i potrosio 3litre goriva. Vrhunski motoric

Evo jos malo sa drugih strana s laksim camcem

Audentes fortuna iuvat

maverick

Tu ili ne valja suzuki ili ne valja aluminijski čamac... :stripii:  Inace...nema sta biti ne zadovoljan s tim malim Parsunima...4t motor...tehnologija yamaha  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mini I

Ma bitno da pali i ,,juri,, :hello2:  , imam takav sa karbom od yamahe petnaest konja i kad sam sam ide 25-28 , sve što treba za servis štima od yamahe  a potrošnja stvarno nije pretjerana. Nisam puno pisao o svojim  iskustvima ili kolege koji ga isto ima i prezadovoljan je  :takoje: , jer kad kažeš Parsun obično negativne reakcije i pljuvanje.( obično od ljudi koji ga nikada nisu imali  :uf: ) Naravno da ima bolje ali omjer uloženog- dobivenog je OK. Samo gas :occasion14:

šajzika

Evo kratka recenzija.
Bio sam na maloj dunavskoj avanturi s prijateljem Parsunom.

Druzili smo se na vodi dva dana konstantno i nemam nikakve zamjerke.
Motor pali uredno i fino radi, glatko i bez nekih problema za prijaviti.

Od svega navedenog mogu samo jos o ekonomiji motorica . Napravio sam 85km , 70km sam i 15ak s jos jednim momkom u camcu i tu je motoric potrosio 14 litara goriva sto smatram sasvim ok.

Kako se camac zaljigio malo,putna brzina je pala na 23 /18, nije strasno ali on to osjeti plus sto je bilo malo vise opreme u camcu.

Sve u svemu za sada je to cista pozitiva.
Audentes fortuna iuvat

maverick