Big Foot Ultimate 2014

Autor maverick, Studeni 14, 2013, 21:36:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Garofeeder

Citat: Garofeeder  u Kolovoz 03, 2019, 07:35:23
Hvala svima, pocinjem s pranjem za pocetak.

Ali, i ovo me zasvrbilo: Please note that choosing a 1 inch larger diameter has approximately the same effect as a 2 inch larger pitch.

https://www.propeller-shop.eu/propeller-info/

To bi zapravo znacilo da sam s 5/8 vecim promjerom prakticki povecao pitch na 13.

Rijeseno 11 colnom (11x9 7/8) elisom, 45 nizvodno... Tocno je onih 5/8 cola promjera viska pravilo problem...

maverick

Bas jutros gledam kod Borne na faceu i pitam se čiji je  :clap2: sigurno imaš velika očekivanja od kompleta  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Sta bi bila ocekivanja nista
Vozit pecat a brzina ako sve dozvoli vidit cemo

maverick

Mislio sam na brzinu.... :ok: Ako bude neki zanimljiv rezultat,nadam se da ces podjeliti s nama ...I kako ide registracija...big foot moze s toliko KS
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Brzina to ce se svakako znat napamet nista al sve preko ako uvati 70 bit ce dobro
A registracija sve legalno u kapetaniji do 60ks max taman je camac

šajzika

Iako nisi probao jos camac ali vjerujem da možeš usporediti bar na prvu
Big foot i Nautilusa 555. Za i protiv, naravno iz nekog tvog aspekta.
Audentes fortuna iuvat

jurajurajura01

A ima tu svega mogo bi dosta pisat
Oba dva camca dosta dobro napravljena coki ima bolju izradu i po meni jaci camac ko tenk je a ovaj bi reko da malo bolje plovi
Ali meni se vise svida kako izgleda big foot

SMT

Čestitam na kupovini i ovim putem... Samo odvrni gas i cepaj, sve će ti se samo pokazati...
Ideš ravno ko strela i “iznad vode”, uz pravilan trim nema prskanja i da ti radi prednji deo, utegnut je napred... Ako to ne dobiješ, nešto ne valja... Ispravljaš ga u taj polozaj u “roku od odmah”... Dok se neke teze i jače kombinacije nameste u taj polozaj, ti si već stigao :hi:...

Tu je jedina nepoznanica sada dodatnih 30kg u odnosu na moj motor, ja sam zbog toga odustao od Honde 60ks ali evo ti ćeš sad to probati, pa ćemo biti pametniji... Ako to sve sedne i korito podnese taj motor ti si brz i prebrz :hi:... Plovnost neupitna, stabilnost dobra za to korito...

I na mom ima tih nekih sitnica koje mogu biti bolje, mislim na završnu obradu ali meni to nije bitno i ne utiče na plovnost, stabilnost i brzinu, a koliko vidim ni tebi... To je radni stroj, nije paradni... Moja kombinacija radi bez ijedne zamerke za sada...

Možeš sesti u moj pa da praviš poredjenje, da vidiš gde si...

Spremi pare za gorivo dok ne nastelujes visinu :stripii:

Još jednom cestitke od srca na kupovini...

jurajurajura01

Da mi se dalo cekat nista nebi mjenjo osim boje camca i to je to

SMT

Uvek možeš sa tim motorom preci na ozbiljnije korito ali svestan si šta dobijaš a šta gubis sa tim...

jurajurajura01

67 nizvodno dvojica
63 uzvodno dvojica
Bez nekakih stelovanja motora i elise

silure

To je vec ozbiljna brzina,uloviti vecu brzinu za koji kmh je moguce ali i potreba za tim je ludost i nepotreba.. Svaka cast na kompletu  :ok:  :thumbsup:

željkož

Jackplate radi svoje
Evo čisto za usporedbu, kod mene je Nautilus 555 sa Mercury 40 Pro
Sa 3 odrasle osobe prosjek 93-95kg i opremom u čamcu cca 130-150kg uzvodno 57-58km/h a nizvodno 63-64km/h (Dunav)
Vozim se na nekih 5700-5800 okretaja
:hi: :hi:

maverick

Citat: jurajurajura01  u Rujan 22, 2019, 13:48:07
67 nizvodno dvojica
63 uzvodno dvojica
Bez nekakih stelovanja motora i elise

To je baš onako momačka brzina  :clap2: