Da bolje razumijete ono sto vidite na ekranu

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:28:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Koji je to HB?

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

pajdo77

Kakav je to sonar majke ti? Još malo će se vidjet kad riba prdne. Ode tehnologija u nebesa,bog zna šta je slijedeće.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Ekstremno detaljan prikaz štuke na Down Scanu-u Humminbird Solixa! 💥

jurajurajura01

Nist posebno za frekvenciju od 1100-1200mh sto je veca to je slika detaljnija al za rijecni ribolov nepotrebno

maverick

Mali podsjetnik za jednog drugara , cisto da se prisjetimo sta vidimo na ekranu..

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

alexdja

Ovaj poslednji video sam ne tako davno gledao i to je prvi video koji mi je bio jasan...  :thumbsup:

Prvi put da sam nešto razumeo o tom sajd imidžu...
       Nema više divljeg bučka. :no:

miha

aluminijski čamci ..motori ...sonari ovi rusko - japanski štapovi ...jadna riba ...treba te sonare zabranit ... :stripii:

pajdo77

I pecanje samo sa obale..na jedan štap,šta bi mi više htjeli za 535 kuna?

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

šajzika

Volim pogledat youtube predator cup. Izlegli su se iz tog svega pro cup-ovi.
Predivna natjecanja , nove tehnologije, oprema, camci sve u svemu svasta nesto.
Ne znam jel neko prati zander pro natjecanje ali sve u svemu poanta je da sam se na prvoj epizodi jako  iznenadio.

Spoj mislim njemca i finca je ubitacan. Decko mu kaze karikiram 8m napred, pusti digni i tako love ribu.
Jedna brutalna prezentacija sonara i tehnologije.
Osobno mi se to ne svidja ali volim znati vidjet i cuti sve i svasta :stripii:

Ps. Ne znam jel se ponavljam s videom, ak da izvinite :)

Audentes fortuna iuvat

maverick

Imah priliku neki dan isprobati livescop na Dravi...valjda nisam dovoljno proucio pa se vise manje nisam ni snasao puno....ribu u panju nisam uspio razlikovati...na pijesku mi je bilo jos gore jer se nisam mogao osloniti na konfiguraciju terena...Sve u svemu ubio me u pojam i tok vode...ne imanje nekog elektromotora s opcijom da te zakljuca u nekom mjestu i to pramčani....Ne mozes ti nikako stojati u toku u jednoj točki...sve u svemu razočarao sam se sto s njim sto sa sobom...Uglavnom ako budem ovih dana opet bio s kolegom koji se počastio probacu malo posnimiti i poslikati kako to sve izgleda kad nije mirna voda