Da bolje razumijete ono sto vidite na ekranu

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:28:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Ma sve sam razumeo, osim onog sto se govori na engleskom...

maverick

ako imas neku sliku s svog sonara...pa cemo ti na nekom od naskih jezika  :icon_biggrin:

TopMix

Ih, moj eagle cude 148 govori sve jezike ovog sveta... ;D

Rap

maverick

Alija

Linkovi u temi nerade  :red_indian:
Btv kad već refresham temu zbog tehnikalija odmah da stavim fotku kako se bass vidi na sonaru  :icon_biggrin:

maverick

Alija

Ima toga još po temama,kad bude insomnija na repertoaru ...sretno ti  :takoje:
Ja dva dana već drljam fotke nestale od imageshakea i one još od imagesforme MIJ  :uf:

Mornar Popaj

Dragi prijatelji upomoć,
od nedavno sam u posjedu garmin sonara, i moram priznati da što više gledam u njega, to me više boli glava.
Može li mi netko objasniti ovakve slike, jer na terenu koji prolazim ima ih previše... Nisam dovoljno iskusan da znam pročitati, međutim, uvijek iza neke podvodne strukture ( a ima ih bezbroj ) pokaže mi nekoliko VELIKIH riba ( 5-10 ) inače mi očitava manje ribe 1-5 u među sloju.

Zanima me, dali se ribe grupiraju iza tih prepreka i kolike su ako i sonar označi sa npr. 5-10 Takošer me zanima, koliko je sonar precizan kada su u pitanju takve situacije. Točnije, kako označiti točnu poziciju nakon što je vidimo na ekranu ? ( dali kasni, ili treba omah uzeti orjentir na obali ??? ) Koje bi to ribe mogle biti i kolike, dali su uopće ribe ???

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Luckycarp

Evo od mene dvije pa me zanma sta vi vidite na ovim slikama :)

slika 1

slika 2

Get allways a Lucky-carp

umpahpah

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 03, 2015, 23:48:17
Dragi prijatelji upomoć,
od nedavno sam u posjedu garmin sonara, i moram priznati da što više gledam u njega, to me više boli glava.
Može li mi netko objasniti ovakve slike, jer na terenu koji prolazim ima ih previše... Nisam dovoljno iskusan da znam pročitati, međutim, uvijek iza neke podvodne strukture ( a ima ih bezbroj ) pokaže mi nekoliko VELIKIH riba ( 5-10 ) inače mi očitava manje ribe 1-5 u među sloju.

Zanima me, dali se ribe grupiraju iza tih prepreka i kolike su ako i sonar označi sa npr. 5-10 Takošer me zanima, koliko je sonar precizan kada su u pitanju takve situacije. Točnije, kako označiti točnu poziciju nakon što je vidimo na ekranu ? ( dali kasni, ili treba omah uzeti orjentir na obali ??? ) Koje bi to ribe mogle biti i kolike, dali su uopće ribe ???

imao sam garmin i rijesio sam ga se,zasto!!! zato sto se vezani spustamo nas dvojica i imamo obojica sonare ukljucene ja 400c a kolega mislim lowrance da je bio,i meni pisti riba ko luda a njemu lijepo crta njegov sonar granu ispod vode!!!!!! garmin je po meni vise za stajacice jer protok izaziva mjehurice zraka iza svake prepreke a to garmin registrira kao mjehur ribe!!! sad imam dsi i druga prica totalno!!!!!

maverick

maverick