Da bolje razumijete ono sto vidite na ekranu

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:28:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Uh jesam ti. Zast sam zabrijao da je ovaj elit na oglasniku :uf:

Sve u svemu, bude toga a i da se kupit kod Borne na kartice sve i svasta :stripii: 

Za mene elite 7 TI sasvim dovoljan s Gps om da se mogu malo posluzit nekom kartom i to je to.  Volio bi naravno 9 ti2 ali Bitno da ima neki SI a za dalje sve ovisi koliko ko zeli potrosit peneza :hi:

Audentes fortuna iuvat

Kugla

Ja se baš gotovo ništa ne kužim u te spravice, čitao sam nešto ali sve mi to nepoznat teren pa evo nešto sam vidio kod Borne na cjenku, ali nema slike ni opisa pa sam uguglao i evo pa neka neki stručnjak kaže jel to ok ili ne
https://delani.hr/shop-nautika/cijena/lowrance-hook-reveal-7-tripleshot

šajzika

Ako je ista cijena a 9incha ekran kod Borne kako umpahpah kaze onda svakako njega nazoveš. Kad budes ozbiljno razmišljao on ti sve objasni pa sam odlucis sta ti treba ili ne treba. Ima i web stranicu ali ne znam jer ažurira cijene i ponudu

Hook2 je recimo ulazni model koji nema mogucnost spajanja na motor, nema touchscreen i tako nesto , u principu jednostavan.

Evo i neka usporedba prikaza.

.
Audentes fortuna iuvat

Mifla

Mornar Popaj

Ekipa, jel ovo malo veći som na ekranu ?
Na 10-11 m dubine je ležao na vanjskom rubu jedne rupe.

Čini mi se da je baš velika riba

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Garofeeder

Ovo meni izgleda kao teski plicak, ni govora o 10-11 metera  :baba:

Mornar Popaj

Kolega molim te uozbilji se.
Samo me zanima, jel to som leži,
Lijevo je obala.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Tesko je reci jer ides plitkim dijelom i zraka pada pod sličnim kutem kao i obala prema dubini...bar meni tako izgleda...Inace kad na ovaj nacin pronadjes nesto sto ti je zanimljivo...tagiraj ga i onda pokusaj preci i s druge strane ili iz drugog smjera da vidis o cemu se radi...Bar ja to tako radim kad su u pitanju neke veliki odsjeceni dijelovi i nisam siguran da je to nesto sto bi me moglo zanimati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Mornar Popaj

Išao sam uzvodno, nakon plićeg dijela 4-5 m dubina pada na 10-11m

jurajurajura01

Moje neko misljenje prvo jako je tesko sondirat na 800 moze se ali 455 je bolje a ako fobro vidim vec kad si se popeo na sprud uletio si u jato ribe tolstolobici pretezno i taj jedan se malo maknio od jata

Resavac

jurajurajura01

Downscan jos mu nisam nasao namjenu na dunavu da koristim svi skoro pecamo na terenu koje 80% znas a oce mi downscan pokazat dal drvo ima jednu granu ili tri isto, eto jedan prikaz gdje sam radio vertikalu i downscan je odradio da je riba dva puta u nekoliko metara usla i izasla iz snopa sonde sto je je jasno jel je uzi a kod broadband vidi se da je som tu cijelo vrijeme oko jiga se mota