Da bolje razumijete ono sto vidite na ekranu

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:28:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Brzi od Bolena.

yopatami1

Kad ima ribe sonar je dobar
Kad je nema džaba ti

Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока

maverick

Jeli ovo jezero ili neka rijeka...a danas nema pecanja ni bez ovih nasih sonara ako hoces biti konstantan...jbg...takvi trendovi...mi pratimo...tehnika podize uloge mi i dalje pratimo...o tome ni ne vrijedi raspravljati....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

U nekim djelovima mi video nema smisla. Pr na 4.50 min napad stuke na 10 metara a izvučena na površinu bez povlačenja za par sekundi.

kawasaki

Brzi od Bolena.

alex7777

cek samo dok inkasator HTV-a skonta da koristite televizoe bice vam prijava za pretplatu  :stripii: :stripii: :uf:

Debeli šef

meni to sa šajzikinog linka sve više liči na ovo:

šajzika

Napravili su vrlo realisticnu igricu.
Otprilike je tako :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Rap

Za stajacu, jezera al u rijekama nije bas tako

maverick

To me bas i zanima, obecao mi je kolega donijeti na proljece jedan da malo isprobamo i na tekucoj vodi...Bas me zanima...da li funkcionira i kod nas...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

Mislim da od slijedece godine garmin tu tehnologiju mora ustupiti lowrancu a ovaj ce to sigurno kroz godinu dvije svesti na neku normalnu cijenu....Danas je i neki tip total scena poprilicno povoljan od onih početnih cijena...Ako uzmemo da je sedam incha neka donja granica za normalan pregled...i da ce jedni drugima biti konkurencija a i da je huminnbird tu blizu...mozda i nama obicnim smrtnicama uskoro to bude prihvatljivo ako je uopce iskoristivo kod nas....na nasim rijekama...koje su počesto mutne, pune pijeska itd itd...Mada....moglo bi se to iskoristiti za neku vertikalu na sidru...po limanima....ili da si mozda usporen elektro motorom...tko zna...

Rap

LiveSight je tehnologija koju Lowrance vec testira.A skupi su dodaci sa sondom cca 2000€ za sada i dodas da je sedmica cca 1500€,uf.Ovih dana garmin drzi predavanja u Zg,bice i o tome.

maverick

Testira ju ali ju je dobio od garmina u onom sudskom procesu gdje su tuzili garmina za kradju...pa su se eto na kraju malo izmjenjali za tehnologije...