Što ustvari lovi ribu.....

Autor maverick, Studeni 29, 2013, 14:05:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Hudini

Neznam za red arc ali sam imao jeftinije role i izubijao ih za jednu sezonu, svaki drugi dan na vodi, 80% jiganje. Kad sam uzeo rolu od 100+ eurića, trajala mi godinama i prodao ju da bih kupio baitcaster s kojim sam još zadovoljniji. Sa skupljim priborom manje se umaraš a opet ovisno kako kome što leži

dravski pecaros

Citat: Greys  u Prosinac 01, 2013, 20:55:04
Nije uopće lako, ali to mi nepredstavlja problem (još), samo samo htio si sklopit pribor, za kojeg vjerujem, da se usudi vaditi svaku ribu u Dunavu, a takvih riba sam imao  :icon_thumright:
ovo ti nemogu potpisati..jel znam dosta likova koji pecaju na dravi i sa priborom starim po 15-20 godina i vada sarane 10-15 kila bez problema....pa i ona dva soma grdosije uhvacene na pribor namjenjen smuđu....

Slaven

A pazi ovo:

Sad mi javljaju frendovi  sa drave da su se prebili od smuđa, najmanji 3kg, dvocifreni broj, a i najveći je dvocifreni, mjesto događaja Drava, pješćani sprud, sve na 3d raka, kaže probavali sve živo i onda kad su stavili raka bingo, dva sata uživancije, slike stižu za pol sata :laughing7:

Slaven

a sta tek da ovakav text koji naravno nije istinit napiše marijo ili šta ja zanam kajman i takvi prokuvanci :alas:

Greys

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 01, 2013, 21:09:02
Citat: Greys  u Prosinac 01, 2013, 20:55:04
Nije uopće lako, ali to mi nepredstavlja problem (još), samo samo htio si sklopit pribor, za kojeg vjerujem, da se usudi vaditi svaku ribu u Dunavu, a takvih riba sam imao  :icon_thumright:
ovo ti nemogu potpisati..jel znam dosta likova koji pecaju na dravi i sa priborom starim po 15-20 godina i vada sarane 10-15 kila bez problema....pa i ona dva soma grdosije uhvacene na pribor namjenjen smuđu....
Pa sretno im sa svojim priborom  :icon_salut:
Ja volim svoj i tak mi svejedno što drugi imaju , meni je bitno da ja budem ''siguran'' :icon_biggrin:

dravski pecaros

samo sam htio reci da ta tvoja santiga i zoga nisu nuzni da se izvuce velika riba....a normalno da svako kupi po svom ukusu i mogucnostima.... :icon_thumright:

Greys

Naravno, slažem se, samo uz veliku sreću (ako pričamo o brkama), a da taj postotak uspješnosti ipak bude više na mojoj strani, tu je pribor

maverick

E sad kad bi se ja htio posvadjati s vama....lako bi vam objasnio u cemu je problem...ovako lutate li lutate  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

nisam to reko..samo pocetak price da je moguce na puno jeftiniji pribor izvuci ribu pa i kapitalnu...da ce tvoje trajat duze svakako ali bit teme je da nije sve u novcima i nekim trendovima... :icon_thumright:
P.S nezelim tvoj pribor omalovazavati...  :icon_salut:

Rap

Citat: Greys  u Prosinac 01, 2013, 21:23:05
Stara priča, i sa jugom možeš se vozit daleko, samo kako?  :icon_thumright:
Eh,u tome i je poanta...nailazimo hehehe....možda nekome nije bitno kako do cilja , već sam cilj   

vedro

Dobro Maverick kaze, lutate,lutate i vidim da nema kraja. Po meni sve sto ste svi do sada napisali lovi ribu bila to stara germina ili cd ili limeni bic.....a o rolnama da i ne pricam. Moje iskustvo o hvatanju ribe je takvo da pravu ribu neces izvuci ako ti se ne umjesa sreca pa da imas pribor vrijedan 10 000,00E(mislim pri tome dode brko imas sve naj,naj on prede preko kamena puce struna kao paucina i eto sta ti pomoglo da uhvatis ribu...) po meni najvise hvata ribu tvoj osjecaj,koncentriranost i volja. Ako covjek dode na pecanje pun problema,s mislima o sto drugih stvari taj nece uspjeti  opaliti kontru kad osjeti trkac nego ce ta kontra debelo kasniti a tad je kasno ma kakav god pribor bio. mozda je tema trebala glasiti S  CIME LAKSE UHVATITI RIBU.
Slazem se sa svima koi kazu koliko para toliko muzike i ja cu sebi uskoro naruciti cd-a  samo zato sto zelim i sto si mogu to priustiti a kakav ce rezultat  hvatanja smuda biti ne znam ali mislim da necu morati kupivati veci zamrzivac :toothy9: :toothy9:

maverick

Otvorim temu da kvalitetnije potrosite novac, da vas trgovci ne prevare s šarenim lažama, a vi se podjete natjerivati tko bolje peca....nemojte zaboraviti da vas vise manje poznam sve osobno i da vise manje znam koliko je tko sposoban s smudjem na vodi...da vise manje znam koliko ste kakvog pribora kupili i potrosili... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIF

Udba i Ozna,sve u jednom....crni Mario...
Aj još neko da mi objasni da BOLJE lovi ribu (u kompletu) zbog skupog pribora...pa odo odma po štrik da se besim među šunke....

Ivan Borojević

Al vas pratim sa uzivanjem, fino zapalio cigaru, pijuckam orahovac i upijam vase price, hocu da i ja nesto naucim o hvatanju riba. Moje misljenje je da pecaros mora imat znanje da uhvati ribu, a tek onda pribor, meni pribor sluzi i za samoobranu a ne samo za pecanje. A znate kako se kaze , ko vise peca, manje keca, a ja spadam u ove druge. Ha,ha,ha. :thumbsup:

maverick

Ma ne lovi....garantiram da cu loviti isto s germinom na svom terenu....ima i ono da je bolji mercedes od fice....i bolji je...ali jbg ne moze svatko da si priusti