Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

peugeot

takoje svako pravi svoje voblere e sada admin treba napravitinovu temu

Salaja

da prijatelju i to odavno...dva proizvodjaca...

retfala

da da čim se neko stručniji pojavi razdvojit će teme

alexdja

Jebiga, zbunjuje što se Dokova "firma" i sajt još uvek zovu Monarch Dok, pa se pomeša sa Monarch Lures...
       Nema više divljeg bučka. :no:

Salaja

Da, al Milanova firma se zove Dok choice....i ako na sajtovima jos stoji  monarh-dok

Dibidus

razišli se prije 3-4 godine, slični su im modeli i dekori, obojica prave odlične mamce, samo što dokovi vobleri imaju žicu kroz cijelo tijelo a monarhovi nemaju al kolori su mu nešto življi od dokovih.

Salaja

I ja sam to cuo za zicu kod Monarha,al nekako nevjerujem u to da bi si on to dozvolio...

Dibidus

nisam ni ja dok prika Josip iz Vođinaca nije donio elektroispitivač i pokazao mi, lampica ne svijetli, al ne svjetli ni kod Sence, a vjerovo sam u taj mamac

Salaja

dobro,Senco je  PVC i nije hand made za njega se to ni ne ocekuje...i precijenjen je,daleko da nije dobar...steta za monarh ako je tako..

Juzba

Ajd malo da urgiram.......
Senco nije ni malo precjenjen, na te voblete sam se (a i drugi) napecao puno somova i smuđeva, nikada se nije desio nijedan kvar na njima, mislim da, Salaja, baš i nisi tu u pravu.

........odosmo u offfffffffff
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

čikli

danas kupio nemu u d. miholjcu 10 cm -60 kn jel možda usrbiji jeftinije ikoliko

Lomnica_city

To mu dodje oko 8€, kod nas je oko 4,5-5€... Koliko kod vas 2 Orke toliko je kod nas cela kesa, izgleda se vasi uvoznici bas lepo ugradjuju!!

Kugla

Eh lomnica zato mi dođemo kod vas pa malo trgujemo. A nemo po toj cijeni je sasvim ok , samo bio u Apatinu juće i nisam ga našao

Salaja

Ne kazem Juzba,imao sam i ja ulova na njega krasnih(Black Swan) model..do duse nikad soma,pa neznam koliko je tu kvalitetan.Al ako ti kazes,nemam razloga sumnjati..al vise bih vilio na stapu neki drveni vobler imati kad som stisne.. :occasion14: alaj smo ga u off osli!... :blob3:

kawasaki

Ima Dok novih modela pa se Nemo i Monarchovi modeli sve vise nalaze kao visak na raznim oglsnicima. Dok je testiran od manje vise sviju nas, ima najjace ringove, troce renomiranih marki i zicu kroz cijelo tijelo!
Ja sam si htio nabaviti Nemu i Veru i svi su mi rekli nabavi si stare modele jer novi nemaju zicu kroz cijelo tjelo.
Moje isprike prijatelji ako imam krive info jer ga onda nisam niti isao kupiti niti rezati da se sam uvjerim, ali sam rijesenje pronasao u Hepsu, Bombicu(koji ima nevjerojatnu vibru) i Pitchu sfc!! 

Nemojete ovdje ici u off jer nema potrebe, moze se otvoriti tema o svakom proizvodjacu!  :headbang:

Brzi od Bolena.