Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

nazalost u offu smo skroz

nije ljepo ovdje faliti ili kuditi Monarcha   :icon_rr:

koliko vidim mogu zakljucati temu pa ce te me primorati na to

pa otvorimo jednu za jednog i drugu za drugog

ajd sad ljepo kom se pise o monarchu nek si otvori temu i pise kao sto sam i ja otvorio ovu kad mi se pisalo o Doku  :headbang:
Brzi od Bolena.

maverick

Darko je otvorio drugu temu  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Hemingway

po meni jedni od najboljih varki koje sam do sada bacao i lovio ... imam ih skoro sve ...
a po meni ovako gledajuci ..ko vam jos nudi zamjenu varke u slucaju nekoga ostecenja ? ....     niko !!
ja barem neznam za nekoga ko to nudi ....  a za zicu kroz cijelu varku ..pa sta bi drugo ocekivao ... nije mi za ukras .....
sad imate ribu malo vecega kalibra ili cak ribu zivota ... i ona ode zbog jebene zice koja je iscupana iz varke ...haloooo ..
koliko mi tu pameti fali ?  :BangHead: ..kad riba ode tad je kasno kukati ...

,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

hemi ocito nisi pratio situaciju od pocetka...vobleri su dobri ali ne najbolji...o zici kroz tijelo ne bih komentirao...imas na starijim forumima puno toga napisano pa procitaj ako te zanima...a o majstoru...isto tako kao i onom gumičaru sto se prijavio na forum..uvijek iskreno...ne volim da koristim nista od ljudi koji varaju moje prijatelje ,poznanike pa cak  slucajne prolaznike.....
ne zelim da tema ode u krivom smjeru ali ide mi i na jetra kad se kojekakvi lopvi i sitni prevaranti dizu u nebesa...a znam da si ti sušta suprotnost tome  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IvanSK

Potpisujem,dotični"majstor i konstruktor" je poprilični petljanac(da nekažem nešto ružnije) i treba ga zaobilaziti!

mudro zboriš ali pokusacemo ostati u temi vobleri..o majstoru cemo vise u nekoj drugoj temi...koju cemo posebno otvoriti  :thumbsup:

Hemingway

sad mi nista nije jasno  :wonder:  :not speak:....

napisao sam samo ... [color=green]" po meni jedni od najboljih varki "koje sam" do sada bacao i lovio " [/color]..znaci koje sam ja osobno imao ili bacao ...
Poznajem se osobno sa majstorom ovih voblera oko kojih se vodi dilema ... pisem objektivno i ono sto sam sam iskusio ..
sa ovim covjekom ..ja osobno nisam imao nikakvih diferencija ...a niti sam nagovoren od bilo koga da pisem pozitivno ili negativno...uostalom to su vec mnogi prije mene opisali i pozitivne kao i negativne komentare na raznim varalicarskim forumima..
moji su u ovom slucaju "pozitivni"
o njemu kao covjeku i njegovom karakteru imam svoje misljenje a "mjesto" o tom misljenju nije niti ce biti u bilo kojem forumu
opravdano i od mene nece biti publicirano ..ko kakve dozivljaje ili iskustva ima sa bilo kojom osobom nek ostanu privatne prirode ...
nitko od nas nije bez greske ...

"pa ni ja"...

ponavljam ...

sa ovim covjekom imam poslovne i prijateljske odnose ..prijateljske u toj mjeri koliko se moze reci za covjeka sa kojim si se vidio dva tri puta a poslovne kupujuci njegove varke i kako je kod njega poznato darezljive je prirode jer sam od njega dobijao na poklon ( pregrst varki raznih modela i to se pokazale najlovnijima )...
kao sto nisam ni kod bilo kojeg drugoga poslovnog covjeka dozivio ... shvatite me kako hocete ... ja sam ga takvoga dozivio i nemogu nista drugacije da pisem ili govorim ..

sa postovanjem
"Hemingway" 
ili  Dragisa Bijelic  :brave:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

maverick

Napravili smo forum da napokon mozemo reci ono sto mislimo, da nas nitko ne laze i da nas nitko ne vara, da mozemo slobodno reci ova radnja je odlicna , ova nije, ovaj trgovac je prevarant a ovaj pošten...
Iskustava imamo razno raznih pa ih tim redoslijedom iznosimo....
To s zicom je prica odavna...a da ne pisem koliko se vodilo polemike oko toga...sto se tice doticnog majstora drago mi je da netko ima s njim pozitivna iskustva....posto ih ima i velika vecina koji nisu te srece kao ti..Kao rukovodstvo foruma odavno smo odlucili da podrzimo sve one postene koji zele unaprijediti ribolov u Hr i siroj okolini ali isto tako slobodno cemo reci sve sto imamo protiv prevaranata i onih koji to pokusavaju biti....

Rap

Kao i Hemingway imam sva pozitivna iskustva sa dotičnim majstorom.Vobleri su lovni,pristupačni cijenom,reklamacija riješena bez pogovora a poklon nikada nije izostao  :icon_thumright:

mossi

retfala

Kao što Maveric reče, naši prijatelji, nažalost, imaju vrlo negativna iskustva s dotičnim gospodinom. Mi prijateljstva ne kupujemo i ne sklapamo na temelju poklona. Lijepo ih je primiti, al kad su od srca i bez namjere da ti prisjednu narednih nekoliko godina. Važno je samo napomenuti kako opreza nikada nije dosta kada se surađuje s takvima i to je jedini cilj mog komentara. tko će vjerovat, neka vjeruje, a tko neće poslije će i u jogurt puhat...

domba

Ja nemam loša iskustva sa Dokom...
Za varalice samo rijeci hvale. Pokazao mi je cijelu proceduru proizvodnje i ostao oduševljen, a i pravi dobar čaj!  :icon_biggrin:

retfala

nemam ni ja ali znam ih puno što ih imaju. želim samo ljude upozoriti. radi se o većim ciframa

Rap

Ipak bi svoja mišljenja trebali iznositi svako ponaosob ma kakva ona bila a ne prenositi tuđa.Ovako samo imamo saznanja kako nečijeg prijatelja prijatelj ima nešto negativno.To nam neće pomoći. :dontknow: