Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

domba

Samo je jedan Monarch Dok!  :headbang:

kawasaki

Pitchvajz izgorio od smukija  :headbang:

Brzi od Bolena.

simba

kod ATILE u OS nemo ovih dana 45 kn za keš

Kugla

Uh a čikli danas dao u Miholjcu 60 kn, ovo 45 je solidno

rj

nema govora odlični vobleri ...lovni i vrlo kvalitetno napravljeni ....zadnje 3 sezone isključivo na njih lovim
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Darko

Citat: simba  u Prosinac 06, 2012, 20:19:29
kod ATILE u OS nemo ovih dana 45 kn za keš

bolje da nisam saznao za ovu informaciju , bio danas i kupio 4 kom.
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

sabljar

monarhovi vobleri ok rade i lovni su samo ima jedan mozda problem  a to je nemaju zicu kroz cijelo tijelo za sitnije  suđeve  vjerojatno ce izdrzat mozda i za krupne ali ja nebi riskirao " ribu zivota "na voblera bez zice  kroz cijelo tjelo , a sad opet ko voli nek izvoli nek riskira , kad vec uzimam uzimam DOKA za iste novce i ne berem brigu  hoce li izdrzat vobler . ko neprepoznaje ova dva voblera  nek uzme ispitivac ko i sam  ;D

Darko

samo što od Doka nemožeš uzeti Veru i Nema
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

sabljar

ja najvise lovim na Dok-9 , Dok-9 es , bombic , pitch i stinger 8 sasvim sasvim sam zadovoljan s njima  tako da sam nemu malo "zapustio " , a isto tako moje osobno misljenje da su i udice na doku kvalitetnije i duze ostaju ostre od vozanja po kamenu . ne sporim monarha niti omalovazavam njegove voblere  i rekao sam da jesu lovni al taj detalj oko zice kroz cijelo tjelo mi nije jasan , zasto ne napravi voblera da ima zicu kroz cjelo tijelo  ?

Lomnica_city

Citat: darko031  u Prosinac 11, 2012, 22:25:50
samo što od Doka nemožeš uzeti Veru i Nema

I Zandera i Toresa, mozda najbolje smudjaroske voblere domace radinosti (bar u top 5)!

rj

¸čudi me zašto dok neradi nemu i veru ...to su kopije nilsmastera i grossarija.....zender je monarhova kreacija ...svaka čast ...lovan vobler .....

Dibidus

oni su podjelili program i sad nek brate svaki pokaže što zna i umije,a obojica imaju talenta, što jest - jest.
Meni je Vera bila drag mamac za ljeto, ali ne mislim da su Heps Stinger ili ostali išta lošiji, ove jeseni su mi se dobri pokazali na terenima oko Vukovara i Iloka, čak su u mojoj kutiji i šad rapa izgurali na 3. mjesto, imo sam 2 x reklamaciju za polomljeni kljun i bez pogovora zamjenjeno, ne znam šta bolje mogu kod nas kupit za pedesetak kuna.

rj

u pravu si to je njihov dogovor .....obojica rade lovne voblere i tu je kraj priće

VELJO

Citat: Dibidus  u Prosinac 12, 2012, 08:49:35
ne znam šta bolje mogu kod nas kupit za pedesetak kuna.

za 40-ak kuna smithwick
Najveća je mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako!!!

Dibidus

Ako smithwicku polomim kljun (a svaka plastika puca)  trgovac će mi sigurno dati novac nazad il novu varalicu? Kaži Veljo u kojoj to trgovini ?Sem toga, stari smithwick nema veze sa ovim novim  - al nećemo u off.