Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

....potpisujem Hemingwaya, a i napominjem da se treba pripaziti koje rijeci iznosimo od 1.1.

:thumbsup: :thumbsup:
Brzi od Bolena.

maverick

kawasaki imamo li to prijetnju od tebe ili od nekog drugog...forum je slobodan i otvoren...ne iznosimo nisto sto nije istina i ne brisemo pozitivne komentare....

za sve ostale majstore netko ima pozitivna a netko negativna iskustva , a nitko ne spominje 1.1 ali znas da imamo nacin i za rijesavanje takvih problema...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

pa izneo sam svoja saznanja jer se ne radi o jednom nego o više ljudi. 4-5 članova ovog foruma je bilo prisutno jednom prilikom kada ga je napao prevareni čovjek. htio sam upozoriti na opasnog predatora i ništa više. to što je nekemo dao par voblera nema nikakave veze jer su oni u stvari mamac da se zbliži sa potencionalnom žrtvom. sa ovim završavam u ovoj temi.

IvanSK

Baš je tako kako kaže Retfala,skroz pogođeno(barem u mom i meni poznatim slučajevima).
:icon_thumright: :icon_thumright:

Hemingway

Kawasaki se odnosi sigurno na neke pravne aspekte .. ( bezazleno misleci sigurno )
Nevjerujem da bilo ko kome prijeti .. niti ima zlu namjeru ... ako neko smatra da ima kojekakve pravne osnove u vezi bilo cega
sigurno ce naci sebi odvjetnika koji ce ga uputiti tamo gdje treba ...

a o voblerima bih nastavio jer me interesuju vasa iskustva nebitno kojega brenda ... jer i druge majke lijepe seke radjaju  :icon_thumleft:
pa me bas interesuju vasa iskustva ...ipak sam ja pocetnik za vas iskusnije kolege pa mogu dosta toga nauciti ...
a u stvari mi i jeste cilj ovdje ..edukacija i dobro druzenje ...

pa da nastavimo ...ako se slazete ...
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

maverick

Naravno..pricajmo o onome sto valja u cijeloj prici  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ako prićamo o voblerima ...garantirano su vrhunski proizvod ..ostalo ...nebi se štel mješat  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Kad si sve zakuhao...sad je najpametnije da se ne miješaš  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

rj

šta sam zakuhao ? ne kontam ...

maverick

dok je radila savjetodavna sluzba i dok se dobivali pokloni nas nisi hebao ni pet posto  :icon_biggrin: :icon_biggrin: a sad se pravis grbav... :icon_biggrin: ajd bjezi imas pp pa mi hitno odgovori  :thumbsup:

rj

90% stvari koje sam uzeo od doka sam pošteno platio ....neke stvari oko guma koje sam ja njemu odradio pošteno je platio ....tako da nemam nikakvih financiskih potraživanja ...a za pp sve imaš na netu GOOGLAJ  :bootyshake:

maverick

Znas da nisam mislio na gore navedenog majstora  :bootyshake: odo na spavanje..ubi me ova tema  :icon_biggrin:

stribor77

Stinger pink boja pokazao se lovnim!

asantovac

Meni odlični dok 9 plitki i duboki i bombic!

macvanski ribolovac

Jedne od njegovih boljih voblera koje ja trenutno posedujem
PITCH 8 cm