Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Prilog bio jedno 3-4 minute, onako na rivi bacaju malo njegove mamce i on sam je malo govorio o voblerima, i spomenu da ih prodaje u nekoliko zemalja u Europi, i spomenu je da i na kontinentu imamo jako lijepu rijeku Dunav i da tamo isto tako ljudi koriste njegove voblere. U njegovom prisistvu bio i neki naš svjetski prvak pa i on malo govorio, kako se kod njih puno više koriste živi mamci ali kako polako ljudi prihvačaju i voblere. Eto ukratko.

Rap

Bio je i Nenad Barinić  :icon_thumright:

Hunter

i srecom onakav trampav nije bucnio sa rive u more!a bilo je zaq ocekivati da oce! :blob7:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Vlada Tadic

Imao sam par dokovih ribica. Na ovaj model sam se lepo upisivao. Nisu bili gabaritni ali u Drini i nema xl somova prosek 5 kg
Vobler koji ima dobar rad krupan i veoma stabilan u brzoj vodi. Sece maticu kao zilet. Zao mi je sto ostadoh bez njega

baka

Citat: Hunter  u Ožujak 25, 2013, 10:42:34
i srecom onakav trampav nije bucnio sa rive u more!a bilo je zaq ocekivati da oce! :blob7:

Ma Nenad je zakon. Potražite na internetu njegov blog o izletu u Kopački rit. Plakao sam od smijeha kad sam ga čitao. Kako ih je isprdao, pa to nije normalno.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

TonyC

Evo link za blog , i mene je nasmijao , i kao stanovnika ove županije postidio !
Al čovjek nije slagao ni sekunde !

http://blog.dnevnik.hr/barinic/2008/10/index.html

tole

sa njima čovjek ni ne može drugo nego se sprdat

kawasaki

Dalj Dunav 11+kg 115 cm
Sporteks BS 20 gr...Shimano Exchage 2500 spaga Poseidon superbraid 15 lb..vobler MD pitch deep

Brzi od Bolena.

Hemingway

Kawasaki svaka cast ...  :ok:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

mossi

durmy

Auuu na bp 20g mora da se savio do haltera ...svaka cast

Kugla

Kawasaki čestitke lijepa riba!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Kawa svaka čast, upravo se vratio iz Dalja, domaći kažu niko ništa ne peca, pa ni ja nisam išao.Glavna vijest je regata što prošla.