Monarch-DOK

Autor kawasaki, Studeni 22, 2012, 23:33:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Moram pohvaliti novi Dokov proizvod  :hello2: :hello2:
Dobio sam na poklon 12 cm i 10 cm zaista me guma oduševila.
Uredno imam dobre rezultate u zadnjih nekoliko pecanja,repove sam uronio u dip bijelog luka SAVRŠENO  :thumbsup: :hello2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

sinoć na savi sam na dokove trigere odlično prošao, više nego ugodno su me iznenadili, izuzetno lovni :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

Citat: Juzba  u Srpanj 19, 2014, 12:19:30
sinoć na savi sam na dokove trigere odlično prošao, više nego ugodno su me iznenadili, izuzetno lovni :icon_thumright:

ja sam isto dobro lovio na neke dokove nove silikonce...ne znam kako se zovu pošto sam dobio par komada od kolege, transparentni i crni sa zelenim repićem...poslikam kasnije pa okačim koji su.....

uglavnom, odlični  :ok: :hi:

kawasaki

To su trigeri
Rade i u najsporijem jezerskom povlacenju  :ok:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

KvacakZu

cijelom timu Monarh Dok čestitke za deset gotina rada  :clap2: :clap2: :hi: :hi:

Juzba

Pridružujem se čestitkama i da kažem da su me trigeri već dosta puta ugodno iznenadlili svojom lovnošću na Savi :ok: :takoje:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Hemingway

I odmene sve cestitke ...  :ok: :clap2: :clap2:
,,Starac i more"
,,Dunav mi u Venama "
"Zamislite koja bi tisina nastala kada bi ljudi govorili samo o onome sto znaju." - Karel Capek

DOK

Došla je polako i sezona soma, tražili ste mamac koji ćete moći daleko zabaciti i koji će držati i najjaču struju - evo našeg odgovora - MEHO !

maverick

Ime  :stripii: vrh...koliko ronja Meho
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DOK

Posvećeno mom prijatelju iz Bosne koji je teško stradao u ratu, inače vrsni ribolovac - na prototip ovog mamca smo prije par godina u prvom izlasku dobili krupnu mladicu i kad nešto tako ostane u sjećanju, neka ostane i u povjesti. Danas sam dobio više komentara da je ime baš cool - a zašto i ne dati neko naše ime iz naroda ??

Iako je dao solidne rezultate u tih par mjeseci testiranja, prototip Mehe je nestao iz našeg razvoja - ni sami ne možemo sebi objasniti kako i zašto. No u zadnje vrijeme me više kolega molilo da napravim velikog Bombica, rekoh, pa imamo mi Mehu.... i što ćeš, nožić u ruke i djelji ponovo...

Plitkoroneća verzija roni negdje oko metar dubine dok je radna dubina dubokoronca 3,5 - 4,5 m, ovisno o debljini upredenice i rječnoj struji.

pajdo77

Danas sam jednog monarh-dok voblera posio,kad se nisam kupao za njim valjda ni neću,isti ko keder a vrtio guzom ko snaša po sokaku.kad opadne voda ja ronim.

Kugla

Pajdo brzo ćeš ih prestati brojati, to je sastavni dio igre  :takoje:

pajdo77

Znam Kugla prijatelju ali ovaj je baš boje kao pravi keder, one šarene tigraste mogu nacrtati i djeca u vrtiću. Kupio ja vobler a ono još i napisali"rapala original", kad nakon par izlazaka sva se boja ogulila,od orginala ostale samo udice i ona plastika. ovaj dokov ko da je iz trgovine bio izašao. ma dat će žena za drugi i neće prigovarati. :baba:

DOK

ehh Pajdo kad bi još znao o kojem modelu i dekoru je rječ ?  Po opisu bi mogao biti ovaj Pitch u dekoru Shad ?:

Evo iskopao sam tu staru sliku prijatelja Mehe sa mladicom ulovljenom na taj prototip: