evinrude e-tec

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:42:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Alooo pa nisi ti meni svako! :icon_biggrin:

šajzika

20 kn

Poslano sa mog NOA_MOVEse koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

šajzika

@zeljkoz
Cisto da ne ulecem u oglas za prodaju, jel se zna zasto je zaribao na 16h?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

željkož

točno tako, nitko nije siguran zašto i kako
ali ima nekih sumnji koje sad nisu bitne
bitno da je sve skupa novo  :hello2:

rj

šteta prodavat kad je novo :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

željkož

jedini razlog prodaje je taj da želim jači motor i sa dugom petom
u biti i ne treba mi jači motor ali mi je šteta rezati zrcalo na čamcu
kupio sam nautilus 555 a on je predviđen za dugu petu
naravno može se urezati ali ako se za godinu dvije odlučim na jači motor onda je malo problem

maverick

Mislim da je nautilusu zrcalo plasticno komplet...pa ako i budes morao rezati...jednostavnije je nego na ostalim camcima...a ne bi bilo zgoreg nabaciti veci motor nego sto sad imas... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

željkož

pa to je to, da
iako sam čuo da čamac ide kao mutav i sa slabijim motorima
navodno je bila proba sa nekom hondom 15ks i išao je 44-45 km/h
meni je dunas išao 49-50 km/h i ako bude tako išao i nautilus ja super zadovoljan
u tom slučaju nebih ni mjenjao ništa
ali da bi to isprobao mora se zrcalo rezati, tak da jbg
jedino da je nekoga tko ima čamac uhvatiti pa isprobati

maverick

Dosta je brz čamac ali kad je čist..kad se malo zaprlja brzina dosta slabi ali tebi to nije bitno jer ces vjerojatno imati na prikolici..Šćepo s Neptuna ima na njemu tohatsu 30 ks...brzina je preko pedeset...nesto sitno...sad sam zaboravio...toliko bi trebao tiskati i e tec jer razlike izmedju 25 tohasu i 30 nisu bile neke velike u krajnjoj brzini koliko se sjecam kad smo isprobavali. Ali znajuci tebe kopka te sigurno veci motor  :stripii:

Darko

Šćepo sa 30ks tošom , pun stvari ide 52 km/h  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

željkož

a dobro to je ok brzina
ja i kolega, dunav prema aljmašu, puni stvari
dunas i etec gore 48-49 full gas konstantna brzina, čak je i 50 pokazalo na par sekundi
drava ja sam i prazan čamac 51 km/h, čamac ništa extra čist

@ maverick
naravno da me kopa jači motor
ali ako cu sa tim dobiti 5-6km/h a moram uložiti još 12-15 soma kuna onda nista od toga
ja koliko idem na vodu etec ima da mi traje dok sam živ

maverick

Mozda bas to...svaki km preko 50 na sat je poprilično skup...do 40 km na sat jos se ide i s 15 ks...a preko 50 kako rastu kilometri tako rastu i troskovi...samog plovila, motora...potrosnje...ali vjetar u kosi nema cijenu kako bi rekao jedan moj veliki drug  :stripii:

kobac

Citat: maverick  u Listopad 13, 2017, 05:08:49
Mozda bas to...svaki km preko 50 na sat je poprilično skup...do 40 km na sat jos se ide i s 15 ks...a preko 50 kako rastu kilometri tako rastu i troskovi...samog plovila, motora...potrosnje...ali vjetar u kosi nema cijenu kako bi rekao jedan moj veliki drug  :stripii:
[/u][/b]

ima cijenu...kroz par godina išijas, upale sinusa, bol u kostima... :stripii: :stripii:  :takoje: :takoje: :uf: :uf: