evinrude e-tec

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:42:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

al pajta ce probusit jos jednu rupu za svaki slucaj da se nadje  :rofl2:  jer ako bude vozo koga van gabarita falit ce mu da podbije motor  :stripii: :stripii: :uf:

mlb

Ta konusna plastika mi je trebala za yamahu , i dobro se pokazala pa ju možda i ostavim kad podignem zrcalo!

maverick

Donja mjera , odnosno koliko mozes spustiti trim je ograničeno šipkicom, Zato su mu ta tri položaja više nego dovoljna..Ova ploča je stvar malo lošijeg kuta na zrcalu čamca i kao takva se kupi gotova i namontira ...ne moras se zezati s izradom ...Ba s neki dan je i Tunjo kupio sebi pa cemo sutra montirati....Bas me zanima koliko će to juriti kad se sastavi...Jesi ostavio sting rey ili si ga prodao s yamahom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Stingika je fasovao još na yamahi prije godinu i nešto od strane jednog brezobraznog panja pri povratku u aljmaš , naravno po noći!  :uf:

mossi

E poglavice, pitaj Tunju gde i pošto je ta plastika..
Treba i meni jedna..  :rofl2:

Mrtav sam ozbiljan.  :toothy12: :glasses9: :uf: :stripii:

maverick

Tu je na forumu...vec ce se javiti  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Godine su vas stisle .
Kad vam kajla treba,  to neče na dobro izaći .  :stripii:

maverick

Kajla svima treba...samo neki priznaju a neki ne  :stripii:

DJ17

ima tu i mladjih na forumu, kojima ne treba  :stripii:

mossi

Pa jest kad se zoveš Djoka!  :rofl2:

No

DJ17

:toothy9: hahah, dada nisam dzaba dobio nadimak "djoka"... salim se naravno, nadimak je od izveden od imena...
nego da pitam, negde verovatno i pise ali je tema slicna pa cu ovde... da li je potrebno motor od 20ks dodatno ucvrstiti-svezati ili sta vec(plitko ubusiti plocu "glavu" na camcu tu di se zavrce motor, da u slucaju udaranja ne iskoci ???

mossi

Veći motori pa i 20hp imaju na čeljustima rupe kroz koje se buši komplet krmena daska i sve se utegne prohrom šarafima obično 4 komada.

retfala

mossi

To je to .. Hvala .. čujemo se ako se odlučim za tu opciju..

Drastično jeftijija varijanta koja samo popravlja trim i odmiče motr za 2-3cm

--

Ipak ću pokušati da se uklopim u ovo čudo od skalamerije.. (ne da mi vrag mira   :BangHead:) pa makar u manuelnoj varijanti.