babuška za lov smuđa

Autor dus, Prosinac 07, 2013, 15:40:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dus

kako vam se pokazala babuškica pri lovu zmuđa. po zimi je jako teško održat bijelog kedera na životu a babuška dosta dugo živi!

maverick

Prije dvije godine, nisam imao kedera i kolega od preko mi dofurao babuskice....razbio se na muvanje...koliko imao babuskica toliko i smudjeva i to poprilicne velicine....malo je mrljava zbog cestog zabacivanja....imas broj od onog sto prodaje u bilju i koja je cijena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dus

nabavio sam pedesetak basbuškica pa ču probat na muvanje, druge vrste kedera je uzimao bez ikakve razlike, eventualno je problem u spadanju kedera sa udice ili debljine babuškice , u ostalom nebi trebalo bit frke ! šta vi mislite ?

maverick

Opali telefon i cijenu ako imas.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 07, 2013, 15:44:12
Prije dvije godine, nisam imao kedera i kolega od preko mi dofurao babuskice....razbio se na muvanje...koliko imao babuskica toliko i smudjeva i to poprilicne velicine....malo je mrljava zbog cestog zabacivanja....imas broj od onog sto prodaje u bilju i koja je cijena
Zove se Josip, a telefon je 091-150-9405. Možeš ga i pozdraviti sa moje strane.  :wave:

dus

meni lik sa sjenjeka dao za jednu pivu !oko 50 kom, milina ! a čuo sam da ima neki lik u bilju ,prodaje ih isto za pivo  :toothy12: , al neznam di se nalazi !

retfala

ribar šimić u bilju prodaje kilogram za 10kn

dus

a i nisam baš čuo da love smuđa na babušku !a ja sam ga dobijao na sve postojeće kedere što sam imao pri ruci !

maverick

Ja po zimi ionako nemam nista osim babuske, ustavri moj komšo..pa se ja grebem kao i obicno...

dus

odlična cijena  ! za razliku da ih prodaju po kunu - komad ! a u kili mora biti bar 40-50 komada !  :thumbsup:

maverick

dus

ja si izabrao one najmanje od 4 - 8 cm ove veće ostavio njemu jer peca štuku na pero ! za trojku  dicu se ubila !   :toothy10:

silure

pa kod simica nisam vidjao babuske za smudja...za stuku prolazi...na izlazu iz bilja prema dardi sa lijeve strane ima natpis na ploci prodaje mamce...on zna imati sitnije...danas vidio sitne i u zabici...ja uzimam ponekad kod baje u kn.vinogradima i velicine od 4-6cm bude i manjih  :thumbsup:

maverick

silure

eh sad..kod baje sam dobijo po 50 lipa u zabici kuna ali kupim 30 i par komada dobijem gratis u bilju mislim da je 10 kom 7kn...